Bakers

bakers-store-photo

БЕЙКЪРС е българска фирма, която вече над 10 г. успешно налага на пазара своите продукти – кроасани, баници, прясно изпечен хляб, погачи, козунаци и др. Основната ни цел е да произвеждаме вкусни продукти, без консерванти,без оцветители и набухватели, прясно изпечени на място в обектите.
Нашата мисия е чрез качествените натурални продукти, които предлагаме на българския пазар да внесем здраве и наслада на всяка трапеза, във всеки дом.
Това постигаме чрез безкомпромисен контрол на вложените суровини, спазване на утвърдените рецепти и технологии и постоянно обучение на персонала, така че да можем да поддържаме висок стандарт.
Наша цел е да сме честни с клиентите ни. Не си позволяваме компромис в използваните суровини, защото няма нищо по-велико и чисто от хляба! Всеки продукт се произвежда по специална рецепта, която винаги се спазва с точност. Ежедневно се приготвят над 30 вида ръчен хляб, закуски и сладкарски изделия, повечето – нови за българския пазар. Използването на специални брашна, различни НАТУРАЛНИ закваски и семена, както и ръчния труд при оформяне на изделията са определящи за качеството и вкуса на продуктите на БЕЙКЪРС.
Ценителите на добрата храна са клиентите за които работим.
За техния комфорт разработихме изцяло нов бранд, с който се да се асоциират и припознават. Първият обект, който открихме е в Централни хали- София.

ЗАПОВЯДАЙТЕ, за да ни ОПИТАТЕ!.. и не забравяте… HAPPINESS INSIDE

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Еmail: info@bakers-bg.com
  • Телефон: +359 888 930 254
  • Социални мрежи: