Aladin Foods

AladinFoods

Aladin Foods е най-голямата верига за бързо хранене в България. Към момента имаме 28 заведения. В обектите и в производствените бази на компанията работят над 800 души.
Нашата основна цел е да предлагаме качествена и вкусна храна, приготвена на момента. Всеки ден със старание и усмивка правим неповторимите ни дюнери, най-апетитните бургери и пухкави пици, за да задоволяваме и най-високите изисквания на клиентите ни.
Aladin Foods има фурна за арабски хляб в с. Цалапица (Пловдив). Производственият й капацитет задоволява нуждите не само на заведенията от веригата, но и на много външни клиенти в цялата страна. Фирмата има и фабрика за разфасоване на пилешко месо в гр. Съединение (Пловдив), както и цех за обработка на картофи. В производствените бази се работи с най-модерните технологии, които отговарят на изискванията за качество, както и на всички европейски стандарти. Aladin Foods произвежда разработения по специална рецепта бял сос „Аладин“, който е любим за клиентите с неповторимия си вкус.

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.aladinfoods.bg
  • Телефон: +359 2 700 44 744
  • Социални мрежи: