Пица, бира и музика – има ли по-добра комбинация?

banner_site_720x320_ENCHEV-PIZZA

Пица, бира и музика – има ли по-добра комбинация?

Между 22-25.09. от 10 до 22 ч. ела на Pizza Brazz фестивал на паркинга пред The Mall, където ще можеш да се срещнеш с едни от най-добрите пицари и популярни готвачи, които ще готвят на живо пред теб: Цветелин Първанов / Ла Фамилия/ – интернационален шампион и шампион на България по пица, пицарите на хитовата „Рафи тераса“, певицата и майстор на италианската кухня Камелия Воче, Реджеп – победителя от Hell’s kitchen, De Nino – шампион по пица Романа, My meal на балканския шампион по културизъм и участник в Master Chef – Емануел Июджи, Tatkopizza, на рапъра Енчев и други. Разбира се, няма да останеш гладен – подготвили сме 100 безплатни пици, а също и награди!

Още ли не сме те спечелили? Има още много: крафт пица и бира, стрийт фууд концепции, целодневни безплатни забавления за семействата и децата, състезание по правене на мини пици за малчугани в 15:00 ч. на 25.09., както и dj и браз музика, последвани от вечерни концерти на групите Пиф feat. Ерсин /Джеръми/ , Уикеда, Фабричен дефект, Оги.

Pizza Brazz фестивал се осъществява със съдействието на фондация “Георги Енчев”, която в последните години организира едни от най-мащабните кулинарни фестивали от поредицата “Мези” в цяла България.

Включи се в събитието ни, за да не изтърваш нищо.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM