MOHITO Sophisticated Elegance Occasion Collection SS24

1200x1200

Пролетната колекция MOHITO е олицетворение на елегантността, което я прави идеален избор за специални поводи – от сватби до други значими събития за сезона. Бялото и синьото, като основни цветове на колекцията, отразяват свежест и лекота, като същевременно са напълно съобразени с актуалните тенденции.

Дизайнерите на MOHITO са заложили на елегантни форми и ефирни материи, които идеално се вписват в атмосферата на важни тържества. Роклите с изтънчен флорален принт предизвикват усещане за лекота и ефирност. Сините тоалети изглеждат изключително женствени. И накрая, гащеризоните и подходящи комплекти в светли нюанси са синоним на класа и шик.

Интересното е, че колекцията включва и уникални идеи за булчинската визия – вталена мини рокля или рокля с разкроена, долна част от тюл и декоративни мъниста. Белият костюм е друго предложение, което стои като необичайна, но много стилна алтернатива на традиционната булчинска рокля. Това е смел избор за жени, които ценят модерността и простотата.

Колекцията е допълнена от уникални аксесоари – чанти с мъниста, елегантни сандали и обувки на шпиц. С такива декоративни аксесоари всяка визия придобива празничен характер.

Изтънчената елегантност е същността на вечната елегантност. Тук всяко облекло разказва своята история. Открийте го и нека всеки празник бъде специален, със спомени, които остават с вас завинаги!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM