Нови заглавия в Кино Арена

Кино Арена има интересни предложения за гледане:

  • „Преводачите“ – След изтичането на първите десет страници в интернет хакерът поставя условие за откуп от пет милиона евро или на следващия ден ще публикува още сто страници.Издателят е сигурен, че това е някой от преводачите. Но кой? Всички са затворени в бункера без контакт с външния свят. А оригиналът е само един и се пази денонощно от въоръжена охрана. Как е възможно да бъде откраднат?Напрегнатото съревнование с времето започва. Заложени са огромни пари, но и девет човешки живота.Кой е по-умен? Гледай трейлъра тук,
  • „Бягай“ – Тийнейджърка се образова в домашни условия, но скоро започва да подозира майка си, че крие шокираща тайна. Гледай трейлъра тук.
  • „Том и Джери“ – Том и Джери биват изгонени от дома и се преместват в изискан хотел в Ню Йорк, където нескопосан служител на име Кайла ще загуби работата си, ако не успее да изгони Джери преди сватба от висок клас. За да се отърве от досадната мишка, тя наема Том и играта на котка и мишка започва. Гледай трейлъра тук.
  • „Monster Hunter“ – Зад нашия свят има друг – свят на опасни и силни чудовища, които управляват своя домейн със свирепа жестокост. Внезапна пясъчна буря транспортира лейтенант Артемида (Мила Йовович) и нейното подразделение (Съвет „TI“ Харис, Меаган Гуд, Диего Бонета) в този друг свят.  Войниците са шокирани, защото откриват, че враждебната и непозната за тях среда е дом на огромни и страшни чудовища. Те са имунизирани срещу огнестрелните оръжия. В отчаяна битка за оцеляване отрядът се сблъсква с мистериозен Ловец, който успява да остане на крачка пред мощните същества, благодарение на на уникалните си умения. Артемиза и Ловецът бавно изграждат доверие помежду си. Тя открива, че той е част от екипа ва Адмирала. Изправени пред огромната опасност, която заплашва да унищожи техния свят, смелите войни обединяват невероятните си способности и се обединяват за финалната битка. Гледай трейлъра тук.
  • „Малките неща“ – Октомври 1990 г. Заместник-шерифът на окръг Керн, Джо „Deke“ (Вашингтон) е изпратен в Лос Анджелис със спешна задача за събиране на доказателства.  Вместо това той се забърква в търсенето на убиец, който тероризира града. В хода на разследването, сержантът от отдела за убийства на шерифа на окръг Лос Анджелис,  Джим Бакстър (Малек), е впечатлен от следователските инстинкти на „Deke“ и неофициално го ангажира да помогне. Преследвайки убиеца,  Бакстър не знае,  че попадат на забуленото в тайни минало на „Deke“, като правят обезпокоителни разкрития. Гледай трейлъра тук.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM