JYSK отбелязва 3000 магазина по целия свят!

JYSK отбелязва 3000 магазина по целия свят с много страхотни оферти! Възползвай се от отстъпки до 60% на продукти от различни категории за сън, като например матраци, завивки, надматрачни постелки, рамки за легла и още много продукти за твоята спалня!

Лятната ни колекция на JYSK вдъхновена от 3 тренда за дизайн на дома, благодарение на които всеки може да превърне дома си в истински рай и място за релакс. Те се наричат INFUSIONMINDFUL GARDEN и BASIC.

Ето как Рике Блесилд, Мениджър Дизайн в JYSK, описва трите летни тренда: „Започнахме да мислим в посока какво е щастието в ежедневния живот през 2021-ва и така открихме три тренда. Basic се определя от вниманието към основни, но не и скучни цветове. В него се включват много текстури, структури, натурални материали и красиви силуети. С Infusion искаме да се свържем отново с природата, да докосваме и усещаме текстурите. Стоим пред компютъра и телефонът ни винаги е под ръка, но все пак искаме да бъдем по-близо до природата. Зелените нюанси се комбинират със синьо и това стои в основата на тази история. И накрая, Mindful Garden е трендът, който чества женствеността. Той се състои от топли цветове, комбинирани със зелено и синьо, от небето. Решихме да добавим и черно като индустриална нотка. Този тренд е игрив, женствен и оптимистичен – подходящ да се насладите на лятото.“

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM