JACK & JONES отвори врати на 27 октомври в The Mall

WKxx_BGR_SOFIA_opening_FB2

Добре дошъл в обществото на денима, добре дошъл в JACK & JONES!

Ако дънките са безспорна част от ежедневния ти гардероб, трябва да посетиш най-новата деним дестинация в София – магазин JACK & JONES в The Mall. До 30 октомври се възползвай от 25% отстъпка на всички продукти!

Франчайз магазинът е част от търговската мрежа на Еф Еф Груп България в стратегическо партньорство с мултинационалната компания Bestseller. Еф Еф Груп България планира откриването на още 5 монобранд магазина на Jack & Jones в рамките на следващите три години.

JACK & JONES е основана като марка за дънково облекло в Дания през 1990 г. Дънките и дънковото облекло са основният бизнес на марката, но продуктовото портфолио включва също и градско спортно облекло, обувки, бельо и аксесоари.

И тъй като винаги са необходими повече от един чифт добри дънки, за да покрият нуждите на гардероба на един мъж, в JACK & JONES ще намериш всичко за всеки повод – от ежедневна мода до по-формално облекло. От модерни дънки, през изискани бомбър якета, до класически чино панталони и елегантни костюми. И тъй като модата не познава нито размер, нито възраст, в JACK & JONES ще откриеш и стилни облекла с по-големи размери.

Поради тази причина JACK & JONES се определят за нещо повече от марка, а именно за братство, клуб, общност – свързани с денима. Целта на тази общност е пазаруването да става лесно и с добро настроение.

JACK & JONES непрекъснато се развива в посока на създаване на устойчива мода и в началото на 2018 г. марката обявява най-устойчивата си колекция от деним до момента, наречена Low Impact Denim. С тази колекция JACK & JONES постига високо ниво на устойчивост в целия производствен процес на дънки. Прочети повече за концепцията Low Impact Denim тук.

Стани част от деним обществото в новия магазин JACK & JONES в The Mall, ниво партер.

Повече за Bestseller:

Bestseller е основана в Дания през 1975 г. и има повече от 20 модни марки, достъпни в повече от 3 000 монобрандови магазина и 17 000 мултибранд точки и универсални магазини в Европа, Близкия изток, Северна Америка, Латинска Америка, Австралия и Индия. Основно предимство на марката Jack & Jones е комбинацията от достъпни цени и отлично качество, в богата колекция от дънки, но също така и дрехи, обувки и аксесоари.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM