Нова колекция бански облекла на H&M

H&M Summer Swimwear 21

Открий силата на тишината с новата устойчива колекция бански облекла на H&M

H&M с вълнение представя новата си лятна колекция бански костюми. За направата на моделите марката използва устойчиви материали и семпли кройки, които да придадат самоувереност на жените. Фокусът на колекцията е върху различните силуети, подходящи за всички, независимо от структурата на тялото, улавяйки женската сила и борбеност. Класическите модели бански костюми са изработени от остатъци от производствения процес и рециклиран полиестер от пластмасови бутилки.

„Много се гордея с материите, които използвахме за направата на банските костюми. Това е най-устойчивата колекция, която сме правили до момента – всички модели са изработени от поне 85% рециклиран полиестер. Вълнуваме се да предложим и страхотно разнообразие от размери“, казва Мария Йостблум, творчески директор дамско облекло в H&M.

Придружаващият колекцията кампаниен филм, заснет в Лос Анджелис, подкрепя жените, които ежедневно се сблъскват с критика и негативни коментари. В него Палома Елсесер се изолира от „шума“, за да намери сила в тишината и да продължи уверено напред.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM