Обувки, измислени от изкуствен интелект в CCC

post 19.05

Стъпи в бъдещето със Sprandi AI! ССС представя нова колекция спортни обувки, създадени с помощта на изкуствен интелект Време е за модна промяна! Веригата ССС направи още една крачка към бъдещето като пусна новата колекция Sprandi AI по проект на изкуствен интелект. Това не са просто обувки, а истинска проява на креативност.

Колекцията обувки Sprandi AI следва новите модни тенденции с фокус върху необичайни форми и отличителни детайли. AI чехлите се предлагат в три цвята: много светло бежово, екстравагантно светлокафяво до класическото бяло. Моделите създават безброй възможности за комбинации, които със сигурност ще зарадват любителите на спортния стил и комфорта.

Повдигнатите подметки и заобления нос добавят не само сантиметри, но и увереност, като се вписват перфектно в естетиката на пролетно-летния сезон. Новата колекция Sprandi AI разчупва стереотипите и е насочена предимно към хора, които ценят модните експерименти и смелите, нестандартни аксесоари. Не пропускай възможността да изразиш себе си със Sprandi AI. Открий ги на ниво 1 в The Mall!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM