We Just Did It! Тренирахме с Nike в The Mall

Шопингът е една от любимите ни леки кардио тренировки! Доказахме обаче, че в мола може да се тренира наистина здраво.

В най-новия магазин на Nike в столичния The Mall тази седмица 30 дами сложиха заедно с нас старта на своята пролетна програма за перфектна форма.

Събитието бе част от инициативата на MissBloom и Nike “Be part of the new culture of sport” – една продължаваща кампания, основана на убеждението, че дори най-динамичните жени с натоварено ежедневие могат да поддържат стегнато и оформено тяло. при това, без да ходят на фитнес – само с тренировки у дома. Разбира се, с помощта на любимото на нашия екип фитнес приложение Nike+ Training Club.

Неговият посланик Алиса Белоусова беше усмихната, но безкомпромисна по време на интензивната тренировка, която направихме заедно в магазина. И показа на нашите читателки, че на практика навсякъде можем да стегнем мускулите си. Според Алиса, приложението NTC е един истински “персонален фитнес инструктор, който носим в джоба си”.

От търговския мениджър на Nike за България Славена Петрелийска пък научихме основните правила на това как да се обличаме за спорт. Важно е да бягаме с обувки именно за бягане, да правим йога с екип за йога и т.н., подчерта Славена. Тя сподели, че неподходящите обувки крият риск от травми по време на спорт и призова трениращите дами да подхождат стриктно към избора си на спортен екип.

Разбира се, след тренировката нямаше как да пуснем момичетата да си тръгнат изтощени, затова останахме да си поговорим, докато се наслаждаваме на леки плодови хапки и витаминозни напитки!

В следващия етап от кампанията, заедно с Алиса ще изберем десетте най-мотивирани участнички, които ще продължат в най-сериозната част на предизвикателството.

Те ще тренират два месеца под личното ръководство на Алиса. Напредъкът им ще проследяваме всяка седмица в MissBloom, включително със снимки.

Техният спортен хъс и споделената мотивация ще им донесат страхотни подаръци от Nike. А на самия финал, четири от дамите ще изгреят със собствена професионална фотосесия на страниците на най-голямото списание за звезди OK!

Най-важното ни послание обаче остава именно това: че дори да не тренирате в зала и да не следвате стриктен режим, не бива да спирате да се движите!

В следвашите два месеца, категорично ще ви убедим, че и с упражнения у дома можете да постигнете тялото, за което мечтаете. Междувременно, следете ни във Фейсбук и Instagram и не пропускайте да дадете един лайк и за професионалният ни треньор Алиса Белоусова.

Видео от събитието виж тук.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM