Виж как премина първия турнир по табла в The Mall

На 06 август се проведе Турнир по табла в The Mall.

В надпреварата взеха участие 40 участника от които 7 жени и 33 мъже. Турнирът беше проведен по груповата система за класиране, разделен на 8 групи х 5 човека. Победителите от всяка група бяха разделени в 2 потока. Победителите от всеки поток играха за финалното класиране.

На финала се срещнаха Николай Михайлов (1во място), Генчо Косев (2ро място) и Ивелин Трендафилов (3то място).

От жените най-добре се представи Мирела Каменова.

Турнир по табла The Mall е един от ранкинг – турнирите, организирани от „Българска федерация по игра на табла”, позволяващи финалистите да участват във финалния турнир през декември 2022г.

Повече информация за турнира, победителите, временното класиране и имената на участниците, може да откриете на: https://bgtabla.com и на Facebook страницата на федерацията.

Виж какво уловиха нашите фотографи.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM