Sneaker Station Buzz открива в The Mall

Веригата sneaker station BUZZ отваря своя нов магазин на 24 август (четвъртък) в The Mall и ни кани на едно наистина вълнуващо събитие, придружено от хубаво настроение, музика, шотове и подаръци.

Пригответе се за парти! От 16 ч. до 20 ч. Dj Burlak ще е зад пулта, а SkilleR ще се присъедини в 18:30 ч. с beatbox изпълнение, специално създадено за BUZZ. На разположение на посетителите ще има мокър бар, организиран от Beach Bar. Там ще могат да бъдат открити 3 вида шота, концептуално посветени на любими модели кецове от новата колекция. Всеки желаещ ще може да се включи в игра с шотовете и да спечели съответния модел. Афтър партито ще бъде от 22:30 ч. в Beach Bar, където изненадите ще продължат. Подаръците през деня и специалните отстъпки за новата колекция се подразбират!

Това е четвърти магазин за BUZZ. Веригата се стреми да популяризира нова култура на ежедневни и спортни облекла чрез модерно, различно и оригинално представяне с най-доброто от световните марки, сред които Nike, Adidas, Converse, Asics, New Balance, Puma, Reebok и други. В BUZZ ни очаква голямо разнообразие както от класически модели, така и от такива, които отразяват последните тенденции, наложени от градската street култура.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM