Смърфирай се в The Mall!

От 31 март до 16 април в The Mall те очаква истинско СМЪРФ изживяване с неподозирани изпитания, много екшън и награди!

Впусни се във вълнуващо пътешествие през „Забравената гора“, намери вълшебните съставки за отварата на татко Смърф и се срещни с любимите си герои от „Забравеното селце“!

ЗАБРАВЕНОТО СЕЛЦЕ

The Mall пресъздава ексклузивно уникалното СМЪРФСКО селце с оригинални декори и тематични игри за малките малчугани. На корнера ще можеш да рисуваш любимите ти герои, да демонстрираш уникалната си памет в нашата игра “Намери двойките“ и да събираш стикери за СМЪРФСКИ сертификат!

ЛАБИРИНТ В ОМАГЬОСАНАТА ГОРА

Влез във вълшебната гора и се опитай да излезеш от лабиринта възможно най-бързо! Следвай предизвикателството на нашите аниматори и събери колкото можеш повече плодове, докато си прекарваш път през гората. Най-находчивите ще са първи!

ВЪЛШЕБНАТА ОТВАРА НА ТАТКО СМЪРФ

Шшшшт! Това е тайна. Играй и събирай тайни съставки, които ще помогнат на татко Смърф да направи вълшебна отвара. Усети силите на отварата в собствените си ръце и виж какви чудеса ще сътвори магията!

 

РАБОТНО ВРЕМЕ НА КОРНЕРИТЕ:

Понеделник – петък: от 15:00 до 19:00 часа

Събота и неделя: от 11:00 до 19:00 часа

Всеки петък от 15:00 до 19:00 часа в The Mall ще те очакват и героите от филма (сред които и Смърфиета), намери ги из The Mall! Събота и неделя, от 13:00 до 17:00 часа, не изпускай възможността да се снимаш със сините дребосъци в „Забравеното селце“ на партер, срещу централен вход.

Всички СМЪРФСКИ активности са безплатни за посетителите на мола. СМЪРФСКИТЕ игри са подходящи за деца от всякакви възрасти. СМЪРФИРАЙ се в The Mall само от 31 март до 16 април.

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM