Новият магазин iStyle The Mall предлага съвременен подход при закупуване на Apple продукти

София, 7 април 2017 г. – ISTYLE, единственият Apple Premium Reseller в страната, отваря 5-тия и най-голям магазин от търговската си верига на 7 април в столичния The Mall.

Най-големият ни магазин от веригата ще се отличава с уникален интериорен дизайн, изработен по проект на Apple, в който елегантните и изчистени форми са съчетани с функционалност и възможност за тестване и обучение, свързани с пълноценното използване на продуктите от реномираната марка. iSTYLE присъстват вече 10 години на българския пазар и се радваме да ви посрещнем в най-просторния и съвременен 5-и по ред наш магазин.

На площ от 166 кв. м. ще намерите изложени богата гама продукти на Apple –  пълната серия преносими и настолни Mac компютри, всички актуални модели и цветове iPhone и iPad, невероятните жични и безжични модели слушалки на Beats by Dr.Dre, зона за тест и запознаване с възможностите на Apple TV, както и огромно количество аксесоари на Apple и на други водещи в тази област фирми.На многобройните фенове на Apple се предоставя и възможността за първи път да се докоснат до най-новия iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition. При покупка на iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition, Apple ще направи дарение директно на Глобалния фонд за борба със СПИН.

Сред най-новите продукти на Apple в деня на отварянето ще намерите:

  • iPhone 7 и iPhone 7 Plus, както и новият iPhone 7 (PRODUCT)REDTM– най-мощните и иновативни iPhone модели на всички времена, снабдени с изцяло нова камера система.Те притежават най-яркият и цветен дисплей в iPhone досега и са най-бързите и с най-дълъг живот на батерията модели iPhone до момента. Устойчив на пръски и вода, iPhone 7 e толкова мощен, колкото изглежда.
  • Новият MacBook Pro – по-бърз и мощен отвсякога, и все пак забележително по-тънък и лек. Разполага с най-яркия и цветен дисплей в Mac лаптоп досега. И представя Touch Bar — вградена в клавиатурата стъклена Multi-Touch лента, която осигурява мигновен достъп до желаните инструменти. Новият MacBook Pro е изграден върху революционни идеи. И е готов да реализира твоите.
  • Apple TV (4-то поколение) – Apple TV промени представите ни за гледане на филми, предпочитани програми и спорт на телевизионния екран. Навигирането между видео приложенията, игрите, любимата музика и албума със снимки става само с едно докосване. Но това не е всичко – благодарение на безплатното приложение Home и специално разработените за него аксесоари, стана възможно създаването на автоматизирани процеси от iOS устройство за оптимизиране и улеснение на ежедневието на съвременния човек.
  • Новата колекция безжични Beats слушалки – Powerbeats 3, Beats Solo3 Wireless, както и последния модел – BeatsX. В магазина са предвидени специални места за тестване на широка гама от всички видове слушалки от семейството на Beats. На откриването на iSTYLEThe Mall ще можете да се докоснете и до магичните AirPods слушалки,

Зона „Flex table“

В iSTYLE The Mall за първи път ще бъде инсталирана и специализираната зона “Flex table” –  дълга 3 м. уникална маса, на която не само ще могат да се тестват продуктите, но и да се провеждат персонализирани обучения от сертифицираните ни от Apple продавач-консултанти. Концепцията за обособяване на такова пространство е свързана с предоставяните от ISTYLE услуги – iStyle Start и iStyle Learn карти за услуги / първоначална настройка и запознаване с начините за извличане на максимума от всяко Apple устройство /; iStyle Switch iOS и iStyle Switch Mac карти за услуги / въвеждане на новите macOS и iOS потребители в света на Apple / и iStyle One2One карта, която дава възможност за заявка на индивидуално обучение.

В новия магазин от веригата iSTYLE ще научите повече и за начина, по който можете да се включите в концепцията за интелигентен дом и да станете част от екосистемата на Apple.

Финансиране и застрахователни опции

За да улесним закупуването на продукти и да предложим решение за предпазване от най-често срещаните рискове при употреба на Apple продукти, в iSTYLE The Mall може да се възползвате от различни финансови програми, включително:

  • Специални оферти за сферата на образование (за студенти, преподаватели или образователни институции);
  • Различни възможности за покупка на стоки на изплащане с няколко банкови институции, с които имаме договор.
  • Удължена гаранция – с отварянето на iSTYLE The Mall стартира предлагането на клиентите на различни застрахователни пакети – удължаване на гаранцията iCARE и iCARE +, които покриват застрахователни рискове от случайна повреда и кражба, както и възможност за удължена гаранция в един пакет услуги. Опциите ще са възможни при покупка на iPhone, iPad или Mac лаптоп.
  • Възстановяване на ДДС на граждани от държави извън ЕС
  • Програма за обратно изкупуване “Buy back“, според която клиентите могат бързо и удобно, след обективна оценка, да заменят, чрез доплащане на разликата в цената, на място в магазина своето старо Apple устройство с по-нов модел.

Българските магазини iSTYLE са част от едноименната верига Apple Premium Reseller магазини в Централна и Източна Европа и в Близкия Изток. Към днешна дата веригата се състои от над 50 търговски обекта и online магазина в 12 държави.

Проектите за всеки нов магазин iSTYLE се изработват и одобряват директно от централния офис на Apple за региона, а общият изглед с лесно разпознаваемите изчистени форми на мебелите и строгият продуктов ред, отличават iSTYLE от всички останали IT магазини. Тази година се навършват 10 години от откриването на първия iSTYLE в България и през цялата година сме предвидили различни промоции и изненади по случай юбилия.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM