Тази Коледа в The Mall сме ти подготвили куп чудеса!

Тази Коледа в The Mall сме ти подготвили куп чудеса, които не трябва да изпускаш!

Класическите герои от „Лешникотрошачката“ ще оживеят в The Mall и ще обикалят коридорите ни под музикален съпровод. Неуморни, красиви, музикални – те са тук, за да те заразят с празнично настроение. Събуди и децата, защото сме им подготвили коледна работилница, където да творят на воля – поздравителни коледни картички, цветни курабийки и коледни играчки, които да отнесат вкъщи и с които да обсипят елхата.

И това е само началото! До 26-ти декември в The Mall ще може да гледаш на живо балетни постановки, да слушаш класически музикални изпълнения и да се посмееш със специалните ни комедийни гости от ХахахаИмпро театър. Не сме забравили и за белобрадия старец, за когото всички деца питат. Ще го намерите до голямата сцена с чувал подаръци на рамо.

А за тези, които планират да пазаруват често през декември, сме подготвили специални игри с големи награди. Нашите герои от Лешникотрошачката с радост ще приемат касовите ви бележки и с повечко късмет може да си спечелите страхотни награди от:

даLogos-01

Наградите включват: Ваучери от Grand Optics, Pierre Cardin, Kenvelo, Timeout, Lee Cooper, Andrews, Sephora на стойност 100 лв., ваучер от HUGO BOSS на стойност 200 лв., ваучери от Hippoland, Ikigai, Playground на стойност 50 лв., ваучери от Zlatna Ribka за 100 и 50 лв., ваучер от DUKA, билет за опера от кино АРЕНА, чанта от Carpisa или часовник от Swatch.

Ако искаш още пояснения и да разбереш какво да очакваш през декември в The Mall, прочети си съвестно описанията на всяка от активностите ни по-долу. Преди това, ПРОГРАМАТА:

ИГРА С МАЛКИ И ГОЛЕМИ НАГРАДИ

Да проверим дали ти върви тази Коледа! Ако пазаруваш в периода 06-26 декември за любими хора (или за не толкова любими), може да покажеш касовата си бележка на специалния ни корнер, намиращ се близо до Инфодеск, и да пробваш късмета си. Имаме много награди за раздаване, наистина!

Прочети пълните правила и условия за участие тук.

ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА ЗА КУРАБИЙКИ, КАРТИЧКИ И ИГРАЧКИ

Доведи децата при работливите ни молски мишоци, за да творят заедно коледни подаръци! А в почивките, понеже майсторенето не е толкова лесна работа, нашите герои от „Лешникотрошачката“ ще им четат класически приказки за фон.

БАЛЕТНА ПОСТАНОВКА ОТ ШКОЛАТА НА МАША ИЛИЕВА

Изящество в балет и неоспорим талант – гледай на живо малките съкровища от школата на Маша Илиева в коледен спектакъл!

МУЗИКАЛНИЯТ МАРШ НА ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА

Балерини, оловни войници, барабанчик – цяла дружина емблематични герои ще обикалят коридорите ни, ръсейки с празнично настроение всеки по пътя си. Ослушвай се за тях!

МУЗИКАЛНА ПРОГРАМА

Трилогия концерти, които ще те потопят в мелодичния свят на музиката. Виолончело и китара, цигулка и соло пиано ще украсяват музикалния пейзаж в целия мол.

МУЗИКАЛНА ФОРМАЦИЯ HIGHLIGHT SINGING STUDIO

Има ли нещо по-коледно от детски хорове? На голямата сцена ще посрещнем формация Highlight Singing Studio , които ще изпълняват за вас любими празнични песни!

„ХАХАХА“ ИМПРО ТЕАТЪР

Никога не сте виждали „Лешникотрошачката“ в такова изпълнение. Великите импровизатори от „ХаХаХа Импро“ ще разкажат историята през диалог с публиката. Добре, че сме им дали микрофони, защото тяхната публика обикновено се смее с глас почти през цялото време!

БАЛЕТ „РОБЕРТА“ – СПЕКТАКЪЛ „ГРИНЧ“

Един различен прочит на класическата приказка. В нея няма да видим пакостливия зелен герой, а един влюбен „Гринч“, около когото се вие приказна магия, разказана изпод леките стъпки на талантливи деца.

Школа за народни танци SunDance

Школа за народни танци SunDance също ще се присъединят към коледната ни програма. Може да ги гледаш на живо два уикенда – на 15-16 и 22-23 декември в следобедните часове. Ще ги намериш в централен атриум пред коледната ни елха.

ДЯДО КОЛЕДА

И за финал – какво е празникът без белобрадия старец? Приготвил е голям чувал с подаръци за всички добри деца!

„Очаква те незабравима Коледа!“ – клишето, което в The Mall превръщаме в реалност.

Присъедини си и към нашия Facebook ивент тук.

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM