С много печалби Национална лотария открива своя късметлийски щанд в The Mall

С вълнуваща игра и много печалби Национална лотария открива официално своя късметлийски щанд в столичния The Mall. Грандиозното откриване с водещите Захари Бахаров и Рая Пакова е на 9 април, неделя, от 12.00 часа.

Щандът се намира на ниво 0 срещу централния пешеходен вход на търговския център. Най-новото място за забавление в Тhe Mall предлага цялото разнообразие от игри, които всеки ден радват участниците със страхотни печалби. А по случай откриването Национална лотария е подготвила още много изненади.

Всеки, закупил продукти от щанда на стойност 5 лева, участва в специална игра и може да спечели страхотни печалби. Откриването на новия щанд ще се превърне в незабравимо преживяване за четирима щастливци, които ще си тръгнат с 40-инчови телевизори. Други четирима късметлии ще спечелят по един страхотен лаптоп. Четири таблета и четири смартфона също ще очакват своите собственици.

Участниците в играта могат да си спечелят и страхотни тениски с лика на легендарния Христо Стоичков, късметлийски чаши, тефтери с химикалки, и лотарийни билети на Национална лотария.

Тези, които не бъдат изтеглени, ще се включат в жребия за страхотен Citroen C-Elysee и четири парични печалби на стойност 10 000 лева. Жребият ще се тегли на 11 юли 2017 г.

Елате и открийте късмета на новия щанд на Национална лотария в The Mall!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM