Виж как премина най-голямото Рисуване и Вино

На 31.07.2022 г. в The Mall се проведе най-голямото Рисуване и Вино досега, организирано от Art Izba. На едно място се събраха 150 любители на изкуството и на виното, за да нарисуват „Кафе тераса през нощта“ от Ван Гог.

Поради огромния интерес към събитието решихме да направим още по-голямо Рисуване и Вино на 13 август, когато ще рисуваме още една класика от Ван Гог – „Риболовни лодки на плажа в Сен Мари де ла Мер“. Запиши се напълно безплатно тук.

 

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM