Ексклузивен поглед зад кулисите на епичната продукция на Дисни „Мулан“

„Мулан“ – само в кината от 11 септември

Броени дни преди официалната премиера на поразителната игрална адаптация на незабравимата легенда Мулан, Дисни представят две ексклузивни видеа, с които повдигат завесата към творческия процес на епичната продукция. Ставаме свидетели на невероятния труд и изключителното внимание към детайла на художествения екип и тежката физическа и бойна подготовка, през която преминават актьорите, за да може Мулан да предложи на зрителите оригинално и незабравимо филмово изживяване в киносалона. Забележителни декори и костюми, впечатляващи двубои и екшън сцени, колоритни герои и противници и най-вече пленителна драматична история за малки и големи – това е Мулан! Само в кината от 11 септември.

Отправи се на неповторимо приказно пътешествие с Мулан и открий един малко познат свят и вълнуваща магическа епоха, изпълнени със смели герои и свирепи, но достойни противници. Свят на семейни ценности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да бъдеш себе си, дори и пред угрозата на сигурна смърт, е най-голямата добродетел.

В актьорския състав на Мулан се включват Лиу Ифей (Забраненото кралство, Имало едно време) като Мулан, Джет Ли (Герой, Непобедимите) като императора, Дони Йен (Rogue One: История от Междузвездни войни) като командира Тунг, Джейсън Скот Лий (Тигър и Дракон) в ролята на Бори Хан, Гонг Лий (Мемоарите на една гейша) като вещицата и др. Режисьор на филма е Ники Каро (Whale Rider), а сценаристи са Рик Джафа и Аманда Силвър, Елизабет Мартин и Лорън Хайнек.

Изживей легендата Мулан от 11 септември в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия! Също можеш да спечелиш страхотен мърч от филма, като играеш на Facebook играта ни!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM