Тhe Mall ще работи в съответствие с въведените противоепидемични мерки от 21.10.2021 г.

Уважаеми клиенти, в съответствие с въведените мерки със заповед на министъра на здравеопазването от 19.10.2021 г., считано от 21.10.2021 г. The Mall ще осигурява достъп на посетители само след представяне на зелен сертификат на входа на търговския център.

На територията на The Mall има мобилен пункт на лаборатория Cibalab – партер, източен вход. Лабораторията работи всеки ден от 08:00 до 20:00 ч. и взима проби до 19:30 ч. Извършват се антигенни тестове на цена от 15 лева.

На разположение на посетителите на The Mall, на етаж -2, се намира център за ваксинация срещу COVID-19. Клиентите могат да избират между ваксините на Moderna, Pfizer, AstraZeneca и Janssen, като предварителна регистрация не е необходима. Допълнителна информация: 

 

На разположение на посетителите на The Mall e лаборатория Synevo, където могат да бъдат извършени антигенни и PCR тестове – разположена в непосредствена близост до търговския център на ул. „Михаил Тенев“ 6.

Достъпът до The Mall ще се осъществява през главен вход на партер, вход -1 запад, вход -2 изток и вход -3 запад.

В съответствие с чл. 25 от Заповед РД 01 – 856 от 19.10.2021 на територията на търговския център ще бъдат допускани без наличие на зелен сертификат служители и клиенти на обекти, които предлагат предимно хранителни стоки, аптеките, дрогериите, оптиките, зоомагазините, банките, доставчиците на пощенски и куриерски услуги, застрахователите, доставчиците на платежни услуги, офисите на телекомуникационните оператори и ваксинационния пункт, разположени в  The Mall.

Работното време на The Mall от 17 януари ще бъде от 10:00 до 21:00 часа. Изключение правят ресторантите и киното, които ще бъдат отворени за вас всеки ден от 10 до 23 часа. Въпреки това, магазините в The Mall запазват правото си на промени в работното си време и е възможно то да не съвпада с това на търговския център. Съветваме всеки наш посетител да провери предварително работното време на обектите, които смята да посети. Може да намерите контакти на всеки обект в съответния профил на нашия сайт. Благодарим ви за разбирането!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM