Лунафест в The Mall

Времето за забавление на открито дойде! Каним те на Лунафестлунапарк и бирфест в едно. Очакваме те на паркинга на The Mall всеки ден от 10 до 22 ч. чак до 10 юли.

На Лунафест The Mall ще откриеш виенско колело, блъскащи колички, надуваеми батути, стрелбище с награди и още куп други атракциони забавлението за цялото семейство е гарантирано. Споменахме ли, че сме ти подготвили и звездни концерти и бирен фест? Ще има за всекиго по нещо и нито децата, нито родителите ще скучаят! Хем бира, хем никой не се прибира.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM