LEGO Expo в The Mall

С вълнение, присъщо на дете, те каним на LEGO Expo в The Mall! Всеки ден от 25 февруари до 12 март, изследвай различни периоди в историята с 8-те ни различни къта. Независимо дали твоите теми са техниката, архитектурата, Космоса и роботите, или пък си фен на Властелинът на пръстените, Рицари, Викинги и Пирати, със сигурност ще можем да грабнем вниманието ти.

 

Всеки уикенд от 11:00 до 13:00 часа, сме подготвили състезания по сглобяване и конструиране за всички деца, в които да изпробват своите умения, съобразителност и бързина. Победителите във всяка игра ще получат награда и ще имат възможност да спечелят допълнителни точки чрез кратки въпроси, свързани със света на LEGO. Очакват те изненади от Cool Club, Hippoland, Comsed, Колев & Колев и 1001 Пантофки.

 

Разнообразието от LEGO фигури, които ще могат да се видят на експото ще развълнува всички почитатели на отминали епохи, на най-новите трендове, а може би ще открехнем и вратичка към бъдещето. Ела и се запознай с множеството фигури, влакове, автомобили, технологии, градове, архитектура през погледа на LEGO. Експото ще бъде отворено за посетители всеки ден от 25 февруари до 12 март. Очакваме те!

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM