Изкарай ДЕТСКА шофьорска книжка! Премини първия тест за годината успешно! 

„Влез безопасно в час“ е един апел към всички да бъдат по-разумни и внимателни на пътя! От една страна ние, родителите, трябва умело да „влезем в час“ и да бдим над нашите деца, и от друга страна нашите мъници трябва сами да могат да се пазят, да бъдат по-разумни и знаещи правилата за движение.

Всички деца се прибират в града и започват забавления, за които е добре да бъдем „на щрек“. Каране на колело, тротинетка, ховърборд, скейборд и още куп любими дейности на нашите малчугани. Къде, как, кога дебнат опасности, можем ли ние да дадем полезни съвети и да получим такива от професионалисти в областите. Известни байкъри, скейтбордисти и Органи на реда лично споделят своя опит и мнения, къде се преплитат „якото“ преживяване с безопасното… Елате да открием заедно в седмицата за начало на учебната година – Back to school – Back to safe games!

Ние от Capella Play предлагаме серия от полезни съвети по безопасност на движението. Първи нагледни примери що е улица, кръстовище, светофар, регулировчик и др. Нямам да изневерим на забавния си стил и ще представим ситуацията по увлекателен и комичен начин, но така че децата да я запомнят. Ще предоставим нагледни материали вътре в самите обекти, като улица, светофар и др. Ще научим всяко дете самостоятелно да управлява превозно средство и това ще е нашият ховърборд, тротинетка, колело, ролери и много други. Накрая всяко дете ще има изпит и при успешно преминаване ще получи ДЕТСКА шофьорска книжка за каране на ховърборд (друго превозно средство).

В дните 15, 16 и 17 септември в нашите обекти в София, Варна, Пловдив и Бургас ще посрещнем новата учебна година. Ще посветим кампанията си на:

 • Полезни съвети по безопасност на движението
 • Забавни и поучителни игри
 • Реални примери за пътни знаци, пешеходни пътеки, светофари и др.
 • Демострации на живо от известни скейтъри и байкъри
 • Нагледни примери и информация от Органите на реда
 • Много награди и изненади
 • Томбола със специални подаръци

Детски игри, които ще се провеждат в трите дни на кампанията:

 • „Изкарай ДЕТСКА шофьорска книжка“ – играта се провежда във всички детски центрове Капела плей. Всяко дете, което има желание да участва за награда получа специална ДЕТСКА шофьорска книжка, която му доставя определени привилегии и след това. То ще може „да докара“ мама и тати още 3 пъти в Капела плей и след това да получи специален подарък.
 • „Научи и открий пътния знак“ – От един голям лист с много пътни знаци се показва един и се обяснява какво означава и кога може да го видим на пътя. Предварително са скрити 10 пътни знаци в детския център. Децата се питат къде е скрит знака, за който вече са получили информация. Награди се дават на всички деца, участвали в играта, а на позналия отговора по-голяма.
 • „Бъбрив цвето-светофар“ – показва се знак светофар и се обяснява на децата какво означава, защо го използваме. Предварително се надуват по 10 червени, зелени и жълти балони. В тях се крият въпроси. Идеята е децата да търсят балоните, групирани в три отбора според цветовете на светофара, при намиране на балон, трябват да го спукат и да отговорят на въпрос. Накрая всеки получава награда.
 • „Бързото влакче се движи по знаци“ – децата се разделят на 2 отбора и всеки отбор се води начело с аниматор. Влакчето спира, тръгва, завива, хваща светофар, когато аниматор вдигне различен знак. Надпреварва се с другото влакче, разминават се, минава първо този на „път с предимство“.

В The Mall на 15 септември с нас ще бъде Мария Ботева от Отдел „Пътна полиция“ Главна дирекция „Национална полиция“. От 15:00 ч. тя ще разкаже полезни съвети по безопасност на движението и ще даде ценни уроци на децата и реални примери от нейната практика.

На 15.09 от 19:00 ч. с нас ще бъде Петко Митев, треньор от Българската скейт федерация. С него ще дисктураме опасна мания или полезен спор е скейтбордът, емонстрации на живо и много интересни номера за всички деца.

На 16.09 с нас ще бъде Павел Стефанов, колоездач и състезател по спускане Downhill, който ще демонстрира любопитни номера и ще разкаже как е по-безопасно да караме и да се радваме на любимото си колело. * Моля, да се обърне внимание, че демонстраторът ще дойде с негово колело, което ще трябва да внесе в мола.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM