Дракони в The Mall!

Те долитат от далечни земи, за да се срещнат точно с теб.

Петте ни епични дракона ще те накарат да се чувстваш като в House of the Dragons и може би леко ще те изплашат, защото се движат, издават звуци и дишат огън!

Приключения с тях, изпълнени със забава и пъзели те очакват от 25 септември до 16 октомври из The Mall, и то напълно безплатно! Учиш, докато се забавляваш с интерактивни занимания в обособените зони, където ще срещнеш:

🐉 Сирил, триглавият дракон, пред когото ще трябва да покажеш смелост и умения

🐉 Азула, която ще тества подвижността ти

🐉 Калсеру, с когото трябва да се погрижиш за драконови яйца

🐉 Обзервериъс, подлагащ под съмнение твоята наблюдателност

🐉 Виндикта, която ще те покани на пътешествие с лодка.

А ако винаги си се чудил какво е да си драконов ездач, открий впечатляващия ни корнер за снимки „Главата на Дракона“ и стани повелител на мистичните създания!

Подготвили сме и забавни детски книжки с игри за спомен! Всяка книжка носи подарък скреч карта с награда от детски бранд. С любезното съдействие на COOL CLUBХИПОЛЕНДHUMANICКолев и Колев1001 Пантофки, Ciela, LumarPLAYGROUND, PULSAR, Pepco и ТОЧИЦИ.

Можете да се включите и в нашето facebook събитие тук.

.

.

.

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: https://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM