Само ще минем набързо за подаръци

Ах, Коледа…

 

Наистина най-магичното време от годината. Но как се очаква от теб да откриеш идеалните подаръци за толкова много хора? Семейството, приятелите, колегите – не е възможно всички да останат доволни, нали?

 

Сещаш се за The Mall. Още с влизането отмяташ 2-3 имена от списъка. Очите те водят към привлекателно облечените манекени зад витрините. Взимаш нещичко и за себе си. Носът ти те води към ароматното кафе на @Coffero етаж по-надолу. Поръчай си едно, все пак ти трябва енергия. Онази приятелка, с която се скара? Нямаше да ѝ взимаш нищо, но с такова разнообразие как да не ѝ купиш подарък за сдобряване?

 

Докато плащаш на касата, виждаш хора отсреща, които хапват нещо апетитно. Откъде ли са го взели? Я отиди да провериш. От толкова пазаруване не ти остана време да сготвиш, но с The Mallкъсметът е на твоя страна.

 

Няма значение какви имена има в списъка ти за подаръци. Тук ще намериш всичко нужно, а в Хрисопак ще ти го опаковат красиво, за да не се налага да се грижиш и за това. А на излизане защо да не минеш набързо през Коледното градче за 2-3 обиколки на ледената пързалка?

 

#TheMall #ТолковаМногоЗаПравене

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM