Шахматен блиц-турнир на 18 юни в The Mall

Обичаш стратегическите игри и ловките тактики? Заповядай на шахматен блиц-турнир на 18 юни в The Mall, организиран специално от спортен клуб по шахмат „Левски“. Над 80 участници ще се състезават, а ти ще можеш да се насладиш отблизо на играта на изявени майстори и млади таланти от школите по шахмат в столицата. Събитието се провежда за втори път в The Mall. Пълният регламент на състезанието е публикуван на сайта на Българската федерация по шахмат 1928 www.bgchess.info , а списъкът със записаните участници се намира на www.chess-results.com. Мястото за игра ще бъде отворено за всички любители на шахматните битки! Всички мачове между водачите в класирането ще бъдат предавани пряко на екрани и ще се излъчват на живо в интернет. Началото на турнира ще бъде поставено в 10:30 часа, а последният ход ще бъде изигран в 16:30 часа. Животът не е черно-бял, но твоят вълнуващ 18 юни ще бъде точно такъв. Очакваме те! Входът е свободен както за участниците, така и за зрителите.

Награди: Победителят в турнира получава упа „The Mall“ и златен медал, а подгласниците му  – сребърен и бронзов.

Класиралите се на 1 до 5-то място получават ваучер на стойност 200лв за покупка в магазини от The Mall.

Допълнителни награди: 15 предметни награди – за класиране на първите 15 места в общото класиране, както и за възрастови групи 10, 14,18 и над 60 години. Както и за състезател от спортен клуб по шахмат „Левски“.

Включи се във Фейсбук събитието ни!

DSC_0493

С любезното съдействие на: Grand Optics, Joy Optics, Tommy Hilfiger, Flair, Humanic, Giulian, The North Face, Timberland, Sketchers, Technopolis.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM