Дни на астрологията в The Mall

Ако и ти като нас се вълнуваш от това какво ти вещаят звездите, имаме страхотна новина за теб!

От 29 април до 1 май от 12 до 19 ч. The Mall ще се превърне в най-звездното място за любителите на астрологията! Заедно със сп. ELLE ще подготвим специален кът на етаж 1, където ще можеш да се срещнеш с професионални астролози и да си поговориш с тях за всичко, което те вълнува! Oсвен това сме подготвили мнооого изненади (не спирай да четеш)!

С дългогодишен опит и задълбочени познания в сферата на науката за звездите и хората, в The Mall ще те очакват 6-те ни прекрасни астролози, членове на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ – Джина Василева, Елена Арсова, Деси Микулашева, Петя Аргилова, Венета Перелова и Петя Алексиева. Те ще проведат безплатни астрологични прогнози и лични хороскопи за всеки, който се е записал на място в деня! Присъедини се към Facebook събитието ни, където ще ти разкажем повече за всяка от дамите. Имай предвид, че за съставянето на хороскоп трябва да знаеш деня, часа и мястото на раждането си!

DSC_1520JPG

Във всеки от дните на събитието те очаква и по една специална лекция на най-актуалните астрологични теми за периода:

  • На 29 април от 18 до 19 ч. Петя Алексиева и Ели Арсова ще говорят на тема „Новолуние в Телец. Как ще повлияе на всеки един знак (зодия).“
  • На 30 април от 15 до 16 ч. Джина Василева и Петя Аргирова ще говорят на тема „След 166 г. отново заедно и у дома. Съвпад Юптер и Нептун за всеки знак.“
  • На 1 май от 15 до 16 ч. Деси Микулашева и Вени Перелова ще говорят на тема „Астрология за всеки ден. Или как да работим с лунния календар, без да сме астролози.“

Изненадите не спират дотук!

За духовната енергия на събитието ще се погрижи изключителната Виктория Котева –  можеш да посетиш нейното Ателие за рисунки с къна всеки от дните между 12 и 19 ч. Виктория ще те запознае с индийската и арабска стилистика, както и с дълбоката свързаност на ритуалните практики с къна и посланията, които се вплитат в това древно и толкова фино изкуство.

artist-making-mehndi-womans-palms

Освен индивидуалните хороскопи на чаша ароматно вино от нашите партньори Verano Azur, гостите на събитието ще могат да се забавляват, участвайки в голямата томбола на място, както и в двете подготвени тематични игри – „Колелото на късмета“ и „Стената на стихиите“. Разчитайки на своите познания в астрологичната сфера и доза от своя късмет, всеки участник ще има шанс да си спечели някоя от партньорските награди!

DSC_3307JPG

А ето и любимите брандове, които ги осигуряват: Sephora, MAC, Invoke, Swarovski, Zlatna Ribka, Grand Optics, Jysk, The Body Shop, Madame Coco, Pepco, L‘еrbolario, Ciela, Paula Venti, Opticlasa, Happy socks, Orange Center, Parfois, Spa Ceylon, Triumph, Yves Rocher, Al Amar и TimeLand.

Предстои и голяма томбола за 3 изящни колиета с персонален зодиакален знак от Goto Jewellery&Diamonds! В края на всеки от дните на събитието ще изтеглим по един щастливец!

Последвай Facebook събитието, за да следиш всички новости и да поканиш приятелите си, разбира се!

The Mall и сп. ELLE те очакват на събитието „Дни на астрологията“ от 29 април до 1 май между 12 и 19 ч. – етаж 1, северен коридор.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM