„Само ще отида до фитнеса“

Събуждаш се рано и се чувстваш мотивирана да отидеш във фитнеса и да раздвижиш кръвта си. Затова бързо се приготвяш и тръгваш към Next Level фитнеса в The Mall. Напът за залата, ароматът на любимите ти Ribs Brothers става все по-изкусителен, а на теб ти е все по-трудно да му устоиш. Колко му е, спри набързо и си поръчай една порция, която да те зареди с енергия за тренировката.

 

На сит стомах, продължаваш към фитнеса, но вниманието ти бързо бива привлечено от витрината на Madame Coco и красивата лампа, която мислеше да си вземеш още миналия път. Щом вече си направила място вкъщи, защо да не я вземеш? Тъкмо ще я хванеш, докато е намалена.

 

С новата си покупка в ръка набързо минаваш през DM, за да вземеш някои от любимите си козметични продукти. Все пак има и други начини да се грижиш за тялото си, освен тренировките. Защо след фитнеса да не се погрижиш и за кожата си? И кой каза, че бижутата не отиват на спортен тоалет? Колието, което си взе от Teilor ти стои толкова добре, че няма как да го свалиш.

 

Една здрава тренировка по-късно решаваш да се възнаградиш с малко забавление навън. „Лунафест“ те чака пред входа с няколко интригуващи влакчета на ужасите. Качваш се, крещиш с цяло гърло. С всяко завъртане и спускане чувстваш как свободата те изпълва.

 

Да, денят ти беше пълен с неочаквани изненади. Единственото, което беше сигурно е, че всичко това редовно ти се случва в The Mall.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM