„Само ще мина през химическото“

Чисто ново сако, но вече е с петно. Поне скаридите, които го причиниха, си заслужаваха. Ясно е – ще се ходи до химическото в The Mall. Влизаш в мола и се сещаш, че е петък. Чакай малко, довечера си на рожден ден!

Първо, нека видим за подарък. Близка приятелка, с която сте си подарявали всичко през годините… Но има нещо, което винаги ще я зарадва, и това е ново попълнение към колекцията ѝ с чанти. След бърз тур откриваш перфектната за нея в Hugo Boss. Tази задача е отметната.

Говорейки за попълнения към колекцията, се сещаш за страстта си към обувките. Все пак е нов сезон, време е за обновяване. След любезното съдействие на консултантите в Humanic вече и тази мисия е успешна. Новият чифт ще пасне идеално както на костюма за офиса, така и на бляскавия ти аутфит, който си подготвила за довечера.

Доволна си от развоя на събитията и петното върху сакото вече не те притеснява толкова. Даваш го на професионалистите в химическото и в оставащата част от деня можеш да се насладиш на края на работната седмица. Тъкмо да си тръгнеш от The Mall и погледът ти попада върху витрината на Jysk. Как да устоиш на разкошното кресло, коетo така добре ще се впише в новия ти хол?

Е, време е да се отправяш към вкъщи, за да се приготвиш за вечерта. Добре, че успя да отметнеш всички задачи в The Mall, където времето минава така неусетно, защото има толкова много за правене.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM