Ето как премина „Дни на астрологията“ в The Mall

Screenshot 2023-04-24 at 12.43.25

По случай Деня на Жената ние от Списание ELLE и The Mall ви изненадахме с 8 мартенско събитие „Дни на астрологията“.

Поради засиления интерес от предишните години, събитието намери естественото си разширение в 5 последователни дни, в които гостите имаха възможността да чуят какво ги очаква според звездите в продължаващите по цял ден безплатни консултации с професионалните астролози – Джина Василева, Елена Арсова, Венета Перелова, Деси Микулашева, Петя Алексеева и Петя Аргилова.

Чухме най-актуалните прогнози в сферата. Много от участниците в събитието успяха да се запознаят със собствения си хороскоп, чрез който разбраха повече за това, което е било и ще бъде в личното им пространство.

– Бяха представени три отворени лекции от нашите звездни астролози с интересни и актуални теми. В края на всяка от трите лекции имахме специална томбола. Бяхме нетърпеливи да научим имената на щастливците сдобили се с красиви, изящни и нежни обеци от голямата томбола на Goto Jewellery&Diamonds.

– Имахме тематични игри, томболи и много награди. Представители и на силния и на нежния пол, всеки от които готов да покаже своите познания в астрологията, успяха да завъртят „Колелото на Късмета“ или да познаят нашите „Зодиакални карти“, докато се наслаждават на ароматните вина от VERANO AZUR. Точно както виното има своите видове, така и хората се различават по личностните си характеристики, някои са опияняващи с харизмата си, други са газирани и пенливи през цялото време. Всеки участник успя да си тръгне със заслужена награда от любимите ни партньори:

JYSK Bulgaria, MadameCOCO, GoTo, Pirin Hill, Raffy Bar & Gelato, Аndrews, OPTICLASA, Petmall, PARFOIS, Тriumph, INVOKE, JOY Optics & GRAND OPTICS, Sport Vision Bulgaria, Ciela, Sephora, Sugarland, Lerbolario, Paula Venti, Orange Books, ZlatnaRibka, Denix, Swan pearls, Swarowski, TIME LAND, AlAmar, M·A·C Cosmetics, Lakrids by Bülow, Kino Arena и Spa Ceylon Ayurveda Wellness.

– За духовната енергия на събитието се погрижи гост – хена артист – Manu Atanasova, която приветства гостите в своето Ателие за рисуване с къна. Тя помогна на нашите дами да създадат дълбоката връзка между къната и ритуалите за женствеността, пречистването и защитата. Превърна къната в универсална система от изразни средства за всяка жена в търсене на своята идентичност: полова, енергийна и духовна.

Атмосферата бе приказна, изживяването истинско и звездно, а удовлетворението на гостите се долавяше по усмивките им!

#TheMall #ТолковаМногоЗаПравене

 

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM