Дни на астрологията в The Mall

От 8 март до 12 март, по случай Деня на Жената, ви каним на любимото ни събитие „Дни на астрологията“, организирано от сп. ELLE и The Mall. Поради огромния интерес към предишните две издания, тази година събитието ще продължи цели 5 дни!
Ще чуете най-актуалните прогнози от професионалисти в сферата и ще получите безплатен личен хороскоп, в който да разберете повече за себе си и за темите, които ви вълнуват. Годината предстои да бъде емоционална и пламенна, но също така изпълнена с много въпросителни. Сигурни сме, че и вас ви вълнува какво предстои!

Ако веднага ви хрумват поне няколко въпроса, които бихте задали, запомнете ги и се присъединете към събитието „Дни на астрологията“ от 8 март до 12 март в The Mall. Ще ви посрещнат на етаж 1 от 12 до 19 ч. и ще ви приканят с чаша ароматно вино, за да се чувствате още по-приятно от самото начало!

Запазете на място час за своята индивидуална сесия с една от 6-те ни професионални астроложки, членове на Съюза на астролозите „Иван Станчев“ – Джина Василева, Елена Арсова, Деси Микулашева, Петя Аргилова, Венета Перелова и Петя Алексеева. За да ви бъде съставена лична прогноза, не забравяйте, че ще ви е необходимо да знаете ден, час и място на вашето раждане.

Записванията стават единствено и само на място!

Останете до самия край, защото всеки от трите дни ще се проведат отворени лекции, в които астролозите ще представят подробно три актуални теми:

 

10 март, петък/18ч: Тема: „Аз и Ти“

Лектори: Джина Василева Петя Аргилова

 

11 март, събота/ 15ч: Тема: “ Ретроградна Венера“

Лектори: Деси Микулашева Вени Перелова

 

12 март, неделя/ 15ч: Тема: “ Луната – магията да сбъдваш своите мечти“

Лектори: Петя Милкова Елена Арсова

 

За духовната енергия на събитието ще се погрижи гост – артист, който ще приветства гостите в своето Ателие за рисуване с къна. Ще се запознаете с двете стилистични посоки – индийска и арабска, както и с дълбоката свързаност на ритуалните практики с къна и посланията за женственост, пречистване и защита, които вплита това древно и толкова фино изкуство.

 

Освен индивидуалните хороскопи, гостите на събитието ще могат да се забавляват, участвайки в голямата томбола на място, както и в двете подготвени тематични игри – „Колелото на късмета“ и „Зодиакални карти“. Разчитайки на своите познания в астрологичната сфера и доза от своя късмет, всеки участник ще има шанс да спечели някоя от партньорските награди!

На място ще ви очаква томбола с големи награди. Какви ще бъдат те? – следете събитието и всички новости около него 😊

 

The Mall и сп. ELLE ви очакват от 8 март до 12 март между 12 и 19 ч. на етаж 1.

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM