Виж как премина първи открит двойков турнир по бридж в The Mall

На 30.07.2022 г. в The Mall се проведе Първи открит двойков турнир по бридж.

В състезанието взеха участие 29 състезателни двойки, общо 58 състезатели регистрирани в Българска Бридж Федерация, сред които представители на Националния отбор на България по бридж за 2022 г. Двойката, заела трето място в крайното класиране Златко Неделчев – Красимир Симеонов само преди три месеца представляваше България на Световното първенство по бридж и достигна четвъртфинал. В турнира взе участие и представител на Младежкия Национален отбор по бридж на България – Виктор Йотов, който преди два дни се завърна с бронзов медал от Европейското Младежко първенство по бридж.

Турнирът бе уважен от класни състезатели, сред които личаха имената на многократни Републикански шампиони по бридж – Красимир Симеонов, Златко Неделчев, Диян Данаилов, Мирослав Михайлов и др. както и на представители на УС на Българската Бридж федерация – Елица Георгиева – Председател на УС, Георги Първанов – член на УС и Климентин Николчев – ИД на ББФ.

След изключително оспорвана игра и честа смяна на лидерството в хода на турнира и между двете сесии в продължение на повече от осем часа игра, в топ 3 крайното класиране се наредиха двойките:

1 място – Стефка Паскалева – Стефан Стефанов

2 място – Кеворк Керпичиян – Иван Пенев

3 място – Златко Неделчев – Красимир Симеонов

Победителите получиха ваучери от партньорите на събитието.

С любезното съдействие на: The North FaceSkechers, Timberland, GotoGrand OpticsJoy Optics и TendenZ.

Виж какво уловиха нашите фотографи.

 

С оглед администрирането на играта/събитието, което организираме, “АП Ритейл I” ЕООД, ЕИК: 200019536, със седалище и адрес на управление: гр. София 1784, район р-н Младост, бул. Цариградско шосе No 115з, Република България, представлявано от Веселин Иванов Главчев или някой друг от вписаните управители, в качеството си на администратор на лични данни, може да обработва Ваши лични данни, а именно имена, снимки и данни за контакт. Повече информация за целите, основанията, изискванията, категориите получатели на данни и Вашите права, включително да възразите срещу обработване за целите на директния маркетинг, можете да намерите тук: http://themall.bg/privacynoticefb/

СЛЕДВАЙ THE MALL В INSTAGRAM