1001 пантофки

снимка 1001 The Mall_2

В 1001 Пантофки ще намерите цветна палитра от най – добрата селекция детски обувки, пантофи, ботуши, сандали и гумени ботуши, подходящи за всички деца.

Мисията ни е да предоставим сигурност и свобода на движението за детското краче, без да правим компромис с качеството.

В нашите магазини ще откриете разнообразни модели на специално избрани брандове:

Biomecanics. Mарка номер 1 ортопедични обувки в Испания  за безопасността и стабилността в първите стъпки на вашите деца.https://1001pantofki.bg/page/biomecanics

Befado. Полски бранд с традиции в производството на гъвкави пантофи от памучна материя  с дишащи олекотени подметки. Гарантират правилното развитие на детското краче.

Igor. Голямо разнообразие от цветове и модели гумени ботуши и сандали, съчетавайки класически дизайн и най – новите модни тенденции. 100% произведени в Испания.

Crocs. Произведени от специална пяна – Crocslite, която е антибактериална, умекотява стъпването и предпазва от пързаляне на детските крачета.

Agatha. Лимитирана колекция обувки само за момичета  на испанската дизайнерка Аgatha Ruiz de La Prada отличаващи се с цветния и екстравагантен дизайн.

Garvalim. Удобни модели обувки, сандали и ботуши, подходящи за различния етап на растежа. Леки, цветни, с класически или забавен дизайн.

Clarks. Английски обувки и ботуши проектирани с мисъл за комфорт, стил и лекота по време на детските игри.

Victoria. Меки и удобни детски пантофки с различен и забавен дизайн на животни , в който децата ще се влюбят .

Merpes. Италиански апрески с атрактивен и бляскав дизайн, подходящи за голям и пухкав сняг.

Вдъхновени от щастливите детски крачета, създадохме 1001 Пантофки специално, за да помогнем и улесним избора на обувки за всички деца.