РАБОТНО ВРЕМЕ:

Делнични дни: 16:00 – 21:30 ч. (начален час на прожекции)

Уикенд: 14:00 – 21:30 ч. (начален час на прожекции)


+359 (0) 89 84 60 557 или kinoarena.com