Tommy Hilfiger

На 27 февруари 2015 г., първият официален магазин на Tommy Hilfiger в България отвори врати в The Mall. Можете да го намерите на етаж 1.

Магазинът е собственост на SARKK Group, вносител, дистрибутор и търговец на марката Tommy Hilfiger за Гърция, България, Румъния, Кипър и Македония.

Магазинът на Tommy Hilfiger в The Mall предлага най-новите колекции мъжко и дамско облекло, чанти и аксесоари. В допълнение към тях можете да откриете и богата гама от бански, плажно облекло, обувки и парфюми.

„Винаги съм обвързвал дизайните си с класическия колежански стил, преплетен с младежкия дух и дръзкото поведение, които придават на колекциите ми този уникален Tommy-привкус“, споделя Томи Хилфигър. „Продължаваме да комбинираме характерния американски стил с уникални детайли и високо качество, за да придадем на непреходните класически облекла свеж и модерен вид. Днес колежанският вид, който е наша запазена марка от години, е модерен по целия свят и за мен винаги е вдъхновяващо да виждам, че този стил се харесва по целия свят.“

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

14.jan.2017 - New York, NY - USA

***AVAILABLE FOR UK SALE ONLY ***

 Gigi Hadid returns home with her mother Yolanda Foster. The mother daughter duo looks fashionable both wearing black monochrome. 

BYLINE MUST READ: AKM-GSI-XPOSURE

***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION ***

UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE +44 208 344 2007

Джижди и Бела Хадид носят колекции на Tommy Hilfiger в Ню Йорк

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че Джиджи Хадид – световният посланик на марката, е била облечена в Ню Йорк с деним гащеризон, вдъхновен от военноморската тематика, от колекция Hilfiger за есен 2016. Бела Хадид – супермдоел и сестра на Джиджи, е носила зимно яке с цвят металик от колекцията Tommy Jeans […]

tommyhilfiger-041116

До 20% отстъпка в Tommy Hilfiger

Открийте своята отстъпка до 20% за периода от 4/11/2016 до 13/11/2016 в магазина на Tommy Hilfiger в в The Mall, етаж 1.

Нова лятна колекция от Tommy Hilfiger

Нова лятна колекция от Tommy Hilfiger

Нагласи се за лятото, като съчетаеш класически монохромен стил с ярка тениска от Tommy Hilfiger! Разгледай лятната колекция на Tommy Hilfiger в магазина на Tommy Hilfiger в The Mall, етаж 1 #tommyhilfiger

Нагласи се и се наслади на лятото!

Нагласи се и се наслади на лятото!

Разгледай колекцията за жени на Tommy Hilfiger в магазина на Tommy Hilfiger в The Mall! #tommyhilfiger