Точици / Tochici

tochici-store-photo

ТОЧИЦИ е новата търговска марка на  „Бокал-С ” ООД.

Компанията е вносител и търговец на детски стоки и играчки с  дългогодишен опит  от над 25 години на българския пазар. Основните ни партньори са от Белгия, Испания , Тайланд и Германия. Дистрибутираме  стоки и на най-добрите български производители.

Дружеството разполага със складова база и офис за търговия на едро,  както и с изградена магазинна мрежа от  10 магазина в гр. София.

Компанията предлага основно облекла за бебета и деца до  16 години. Портфолиото й се допълва от аксесоари, обувки,  играчки, книжки.

За цялото това време имаме изградена концепция, в която ще откриете всичко необходимо за бебета от 0 месеца до деца на 16 години. Винаги сме се старали да Ви поднесем най-високото качество съчетано с послените модни тенденции в бебешката и детската мода.

За да отговорим и на най-високите изисквания на нашите клиенти, проверяваме качеството на дрешките и аксесоарите, които внасяме и произвеждаме, както и следим световните модни тенденции.  При нас ще получите качествено обслужване, професионален съвет и голямо разнообразие от качествени бебешки и детски дрешки.

Вашите деца са нашият приоритет!

Заповядайте всеки ден от 10.00 до 22.00 часа.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

720 х 3250 web banner - 2

-20% в Точици

Новият по-голям, по-удобен и по-модерен магазин ТОЧИЦИ отваря на 15.07. на ниво 0, The Mall! А до 17.07. се възползвай и от -20% отстъпка на ВСИЧКО!* *Намалението не се комбинира с други намаления и клубни карти

Нова луксозна бебешка колекция в Точици

Посетете ни, за да видите новата колекция луксозни бебешки дрешки на испанската марка Calamaro –  висококачествени меки материи, уникален дизайн и комфорт. Избери най-доброто за тези, които обичаш най-много, само в ТОЧИЦИ!

tochici-071217

Коледно намаление в ТОЧИЦИ

Любимите ти бебешки и детски дрешки са на промоционални цени. Само до 23.12.2017г.

Нова колекция страхотни бебешки и детски дрешки от ТОЧИЦИ!

Когато искате най-доброто аз детето си, започнете новия сезон с качествени и модерни дрешки от доказани световни производители, само от ТОЧИЦИ!