Timeland

Timeland — The Mall

Бутици Timeland присъстват на българския пазар от 1997 година и са сред водещите магазини за висококачествени часовници и бижута. Компанията е сред основните дистрибутори на маркови аксесоари на световноизвестни швейцарски и италиански компании. Официален представител за за България на следните производители на маркови часовници – Paul Picot, BAUME & MERCIER, Milus, Eterna, Porsche Design, Eberhard, Edox, Hamilton, Movado, Seiko, Revue Thommen, Saint Honore, Alfex, Grovana, Hugo Boss, Sector, Just Cavalli.

В нашите магазини ще откриете и произведения на бижутерското изкуство от CHIMENTO, Salvini, Miluna, Fope, Kiara, Ti Sento, Yukiko, Nimei, Bliss, Arkano, Just Cavalli, както и сватбени халки Pollelo и Palido.

През годините сме изградили една от най-големите дистрибуторски мрежи в страната, включваща бутиците Timeland и партньорите ни в цяла България. От тази година част от нашата мрежа е и он-лайн магазинът ни www.timeland-bg.com. Магазини Timeland са част от компанията, управляваща верига оптики Opticlasa, както и бутиците на световноизвестната бижутерия Swarovski.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

timalend_sale

Неустоима оферта от Timeland

Красиви, точни и достъпни. Новата колекция можеш да намериш с -15% отстъпка. Кампанията важи от 13.11. до 30.11.

Вземете бижу Ti Sento Milano в магазин Timeland с -20% отстъпка

Всяка жена ще каже „ДА“ на такова предложение! Подари любов! *Важи за бижута на редовна цена. Намалението е валидно от 11.02.19 до 17.02.19г.

Sector среща Ангел Караньотов

Екстремната марка спортни часовници Sector No Limits срещна бъдещето на мотоциклетизма @Angel Karanyotov, състезател на DUCATI BULGARIA, за едно партньорство, което не се подчинява дори на гравитацията. Часовници, направени от шампиони за шампиони. www.timeland.bg

35294302_867894390082205_7823223702064988160_o

Лятна разпродажба от Ti Sento

Започна лятната разпродажба на избрани артикули от Ti Sento Milano. Разполагаме с прекрасна лятна колекция от бижута, която е налична в ограничени количества. Изкуството да бъдеш жена – открийте с 30% отстъпка. #TiSentoMilano #love #becauseweshine #mixandmatch