отваря врати след:
дж

Teodor

Теодор е синоним на традиция, качество и стил в изработването на мъжки дрехи, обувки и аксесоари.

Повече от 20 години Теодор е една от водещите български фирми, която създава завършена мъжка визия, вдъхваща увереност и самочувствие.

Колекциите с марка Теодор са в крак със световните модните тенденции, но улавят вкуса и потребностите на съвременния български мъж. Всяка от тях се състои от 2 линии – спортно-елегантна и официално-делова, подходящи както за през деня, така и за вечерта.

Разнообразието от модели, съчетано с висококачествени естествени материи като вълна, лен и памук, както и достъпните цени, правят колекциите Теодор едни от най- търсените на пазара.

За да осигури цялостна и елегантна визия, Теодор предлага богата гама от аксесоари и обувки.

Артикулите с марка Теодор могат да се открият в един от 30-те магазина, разположени на територията на цялата страна. В тях работят квалифицирани продавач-консултанти, даващи професионални съвети, които улесняват клиентите в техния избор.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Teodor

Промоция -20 лв. на дънки от Teodor

До 08.09 в Теодор Ви очаква отстъпка от 20 лв. на всички модели дънки от сегашната им цена.

Capture

Летни намаления в Teodor

За теб и твоя безупречен стил сега на по-добра цена. Избери нова визия и подчертай своя характер в Teodor The Mall.

mini_web_banner_720x320

Колекция пролет-лято 2019 в магазин Теодор

Открийте тенденциите в мъжката мода с новата колекция пролет-лято 2019 в магазин Теодор!

720x320

Новата колекция на Теодор есен/зима 2018-2019 г.

Новата колекция на Теодор есен/зима 2018-2019 г. е насочена към забързания в ежедневието делови мъж и цели да подчертае неговия безупречен стил и елегантност. Изключителна селекция от модели, цветови комбинации, прецизна линия и разнообразие от естествени материи. Колекцията предлага богат избор от класически и спортно-елегантни облекла, създаващи нужния комфорт, така че и динамичният темп на […]