Sugarfree

Sugarfree — The Mall

Sugarfree е основана 2006 година. Същата година е отворен и първият магазин на бранда на международното летище El.Venizelos в Атина. Оттогава марката се разраства бързо и вече има 24 магазина в Гърция, 3 магазина в Кипър, по един в Сърбия, в Саудитска арабия, в Кувейт и в Русия, и 3 в България, които се намират в Бургас – “Burgas Plaza Mall”, Слънчев Бряг –“RoyalGarden Mall”и София-“The Mall” Цариградско шосе 115. Марката се предлага и в големи търговски магазини в Гърция- PLUS OUT, MYTILENE, NAXOS CHORA, MEGARA, LAMIA.

Продуктите на Sugarfree са предназначени за елегантните жени. Марката съчетава дрехи за свободното време и спорта, бельо, плажни облекла и аксесоари.

Зимните дрехи за свободно време и спорт са ушити от меки и луксозни плюшени платове, летните от леки и прохладни хавлиени платове, както и освежаващи памук и вискоза, които внасят очарование и свежест на нашата колекция. Моделите са украсени с бродерии, щампи и аксесоари, които придават онзи различен външен вид, който може да бъде носен не само в ежедневието, но и когато сме навън с приятели, пазаруваме или просто си почиваме вкъщи. Със сигурност ще останете доволни от колекциите на Sugarfree.

Sugarfree предлага бельо в класически и забавни стилове, изработено от множество модерни цветове и тъкани като: копринен сатен, дишаща материя, свеж памук и ликра комбинирани с закачливи връзки и очарователни аксесоари, които ви дават този така желан стилен вид и ви карат да се чувствате женствена и секси, но най-много от всичко ви карат да се чувствате удобно. Каквото и да е вашето настроение бельо на бранда е добра компания.

В дизайнерска колекция на Sugarfree от плажни облекла можете да намерите много и различни стилове изработени в последните модни тенденции и цветове. Независимо дали са едноцветни или щампирани банските костюми имат онова особено излъчване, което аксесоарите допълват и показват високото им качество и дизайн, които клиенти на марката заслужават. За да обогати колекция от плажни облекла, Sugarfree предлагаме различни аксесоари като: плажни чанти, кърпи и чехли, които се допълват и придават моден, летен външен вид, който всички искаме на плажа или до басейна.

Марката е предпочитана от организаторите на различни модни ревюта и конкурски в България: Мис България, Мис Интерконтинентал, Мис София, Мис Сирена- Златни пясъци, Мис Варна, Мис Лято и други.

Стилът на Sugarfree е изключителен, уникален, удобен и отразява последните модни тенденции на неустоими цени!