Sportina

С повече от 340 магазини ,Sportina Group принадлежи към най-големите търговци на дребно на модни продукти в Югоизточна Европа. Sportina Group е разпознаваемо име не само в България, но и в Сърбия, Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина,Румъния, Македония, Черна гора и Косово.
Ние представляваме модни марки на световно известни модни имена като Armani Jeans, Boss, Michael Kors, Antony Morato и т.н. При нас може да намерите и модни марки от среден ценови диапазон, като Morgan, Tom Tailor, Vero Moda, Jack & Jones, МАRX и др.

SPORTINA извлича само най-модерните елементи и концентрира на едно място есенцията на последните модни тенденции. За един модерен и добре информиран потребител, SPORTINA е универсалното решение, мястото, което да посети и бързо да намери всичко, от което той или тя има нужда, за да бъде винаги стилен и актуален.

Дългогодишният ни опит, голямо разнообразие от марки от всички ценови класове, познаване на спецификата на местния пазар, са само някои от причините, които спомогат за изграждане на доверие с нашите клиенти.
С мотото ни „Светът в стил“ , Sportina Group дава възможност на клиентите да създават свой собствен стил на обличане.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ