отваря врати след:
дж

Spetema

spetema_exterior_3

Spetema избира най-добрите кафени зърна от различни екзотични дестинации из целия свят. Съчетанието от вдъхновение и натрупан опит, заедно с модерни технологии, гарантира постоянно качество във всяка чаша кафе.

Кафето за Spetema идва от 4 континента и 20 държави. Сред тях са Бразилия, Колумбия, Индонезия, Кения, Етиопия, Коста Рика откъдето се изкупва суровина, предоставена единствено за производство на кафе Spetema.

Продуктовата листа на марката Spetema е разработена с помощта на водещи международни експерти. Тя е резултат от детайлни проучвания, проведени сред потребителите на кафе в България, а рецептите са одобрени от водещи специалисти в областта на еспресото. Брандът Spetema поддържа в портфолиото си различни блендове, които могат да ви отведат до различни краища на света, оставайки усещане за качество, емоция и стил.

Брандът Spetema е създаден през 1999 година като част от портфолиото на „Балкам” АД, лидер на пазара на кафе в България. За кратко време марката се превърна в страстта на ценителите, вкусът на истинските любители на кафето. Тайната на Spetema се крие в хармоничното съчетание на различни сортове кафе, което доставя не само удоволствие за сетивата, но и приятни емоции в минутките на почивка или приятелски разговор.

Развитието на бранда Spetema е резултат от иновативност в производството, продуктите и управлението. Успешната комбинация между тези три фактора определя положителния напредък на марката. Чрез непрестанни проучвания Spetema се стреми максимално ефективно да се приспособява към характерните потребителските вкусове и навици. В резултат на това марката е предпочитана сред потребителите, което се изразява в лоялност към бранда.