Samsonite

Samsonite — The Mall

SAMSONITE е бранд, който е добре познат на своите клиенти още от 1991 година. Белгийската марка включва в портфолиото си куфари; пътни, компютърни, бизнес, спортни и дамски чанти; несесери, колани, портфейли, чадъри, раници, сакове, цялата гама от аксесоари за път. Гаранционният срок на нашите продукти включва от 1 (една) до 10 (десет) години международна гаранция..

За допълнително удобство на нашите клиенти, отворихме магазин и в The Mall, партерен етаж. Заповядайте!

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.samsonitebg.com
  • Телефон: +359 893 329 615
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1000x1000.Final

Празникът на любовта и Месецът на Жената наближават с всеки изминал ден!

Ако искате да направите подарък и да изненадате половинката си, жената, която обичате и на която се възхищавате, то ние ще Ви помогнем в избора! Партньор в инициативата за празниците е травел блогърката Гери и основател на When Woman Travels, с която заедно предлагаме промоцията за 14ти Февруари и 8ми Март. Купувате куфар, изработен от […]

S'cure2

Samsonite S’Cure намаление!

Месец Февруари ще ви зарадва с намалението на серията на Samsonite S’Cure с цели 20%. S’Cure куфарите за изработени от материала Flowlite /патентован олекотен полипропилен на Samsonite/. Куфарите разполагат със стандартен вътрешен отганайзер от тиранти тип „Х“ и „М“ и TSA заключване за по-голяма сигурност. Тези куфари разполагат с 5 годишна, международна гаранция. Така сте […]

samsonite-080118

Месец на кевларите от Samsonite

И защото искаме годината да е още по-добра, предлагаме намаления на сбор от куфари, колкото повече, толкова по-голямо намлание стигащо до – 25% !

samsonite-211217

Празниците наближават, с тях и мислите за почивки, пътешествия и подаръци!

Ако сте решили да си подарите далечна дестинация, ние знаем че се нуждаете от наистина специален куфар, който ще бъде Ваш надежден спътник.