Samsonite

Samsonite — The Mall

SAMSONITE е бранд, който е добре познат на своите клиенти още от 1991 година. Белгийската марка включва в портфолиото си куфари; пътни, компютърни, бизнес, спортни и дамски чанти; несесери, колани, портфейли, чадъри, раници, сакове, цялата гама от аксесоари за път. Гаранционният срок на нашите продукти включва от 1 (една) до 10 (десет) години международна гаранция..

За допълнително удобство на нашите клиенти, отворихме магазин и в The Mall, партерен етаж. Заповядайте!

  • Работно време: 10:00 - 22:00
  • Уебсайт: http://www.samsonitebg.com
  • Телефон: +359 893 329 615
  • Социални мрежи:

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Banner The Mall 720x320

When life calls… Be ready

Влез на www.samsonitebg.com,  намери условията на играта „Обиколи Европа“ и се регистрирай. Може да спечелиш куфар на American Tourister BON AIR и самолетен билет за теб и твой приятел до Атина, Ница, Малага или Лисабон. Бъди готов!!!

baner The Mall 720х320

Лятно пътешествие със Samsonite

В месеците за почивка, плаж и слънце, Samsonite правят комплимент към всички с 15% ОТСТЪПКА на изключително леките, здрави и елегантни куфари от серията LITE SHOCK. Отстъпката важи за всички магазини на марката и в on-line магазина www.samsonitebg.com .  #SamsoniteBG #LiteShock #Discount

сайт Роналдо720x320

Дай автограф на Роналдо и се включи в играта!

От 1-ви до 25-ти юни можеш да се включиш в играта, като оставиш своя автограф в магазина ни на партерен етаж в The Mall. Всеки понеделник на лотариен принцип ще бъде теглен по един победител, който ще обявяваме на страницата ни, а в края на играта ще обявим и големия победител. Следете facebook страницата на […]

банер720х320

B-lite с 15% намаление в магазините на Samsonite

Лятото е месецът на пътешествията, хубавите емоции и топлите вечери. Когато пътувате вашите най-добри приятели са куфарът и хубавото настроение. Вземете си куфар с 15% отстъпка от серията  B-lite и си създайте добро настроение. Промоцията е валидна от 15 май до 15 юни.