Puzzle

puzzle-store-photo

„PUZZLE” – най-после има място, което да обуе добре Вашето съкровище.

Магазин за детски обувки „PUZZLE” е вносител на престижните марки детски обувки и пантофи „Clarks” – Англия, „Pablosky” – Испания, „Livie&Luca” – САЩ, „Puchitos” – Испания, „Olang“ – Италия, символ на качество и удобство. Модерната визия е само това, което виждате от пръв поглед – качеството, удобството и комфорта на детското краче е преди всичко!
Обувките на „PUZZLE” са подбрани сред модели от световните марки, които са доказани с дългогодишната грижа за детските крачета. Високото им качество е без компромис, комфортът на малките съкровища е на първо място, а отличната визия и съобразените с всеки един житейски момент на детето нужди са сред водещите критерии на дизайнерите им. В „PUZZLE” ще намерите красиви и елегантни обувки за официални поводи, комфортни обувки за ежедневието и спорта, модели за модерна визия, впечатляващи изделия за специални случаи, както и изключително удобни пантофки за дома и детската градина.

И нещо специално – най-леките и комфортни обувчици за първите стъпки на Вашето дете!
Ако има нещо, което си струва да направите за детето, то е да го обуете в комфортни и качествени обувки. Крачетата му ще бъдат благодарни цял живот!
„PUZZLE” – обуйте Вашето съкровище!