Primavape

primavape-store-photo

“Vaping” сега е, без съмнение, глобално явление. Нарицателното “vape” вече е толкова разпространено, че през 2014 година се превърна в дума на годината и сега е включена дори в Оксфордския речник! Експерти от цял свят вече признаха, че електронните цигари са много по-здравословна алтернатива на тютюнопушенето.

Електронните цигари в съвременния си вид са били изобретени през 2003 г. от Хон Лик, китайски фармацевт, който отчаяно търсил начин да откаже цигарите и вярвал, че със сигурност трябва да има по-лесна и безопасна алтернатива на цигарите.

Популярността на тези устройства, особено в САЩ и Западна Европа, се разпространи толкова бързо, че много по-малки китайски компании решиха да се възползват от тази тенденция и започнаха производството на евтини, некачествени копия. Резултатът от това беше разпространението на ненадеждни и опасни устройства, чиито батерии понякога дори експлоадираха. Влиятелни медии се погрижиха да разпространят тези негативни отчети в пресата и социалните мрежи, с цел да навредят и подкопаят нововъзникналата тенденция. Но въпреки тяхното влияние, разпространението на електронни цигари продължи.

Гигантски производители приеха всички наредби и указания от Европейския съюз и наложиха технологични иновации за подобряване на дизайна, надежността и безопаснотта на електроните цигари.

Primavape бе създадена с цел представянето на по-високи стандарти в производството до по-широка аудитория. Ние предлагаме само най-висококачествената селекция от оригинални електронни цигари на водещи производители в света като Joyetech и Eleaf. Ние продаваме само премиум течности за електронни цигари, сертифицирани от стандартите на Европейския съюз, като стриктно се придържаме към най-актуалния правилник и най-последните рестрикции EU 40/2014 TPD за производство, тест и анализ. Течностите за електронни цигари се произвеждат изцяло в Европейския съюз, като се използват единствено местни съставки.

Нашият нов киоск в The Mall е предназначен да осигури приятно и приветливо усещане на клиентите, като им представи изобилие от ексклузивна гама от продукти. Подобно на нашия шоурум Flagship Boutique на булевард Витоша, клиентите могат да тестват безплатно всички видове течности, включително и нашата премиум гама Primavape, и да разберат какво точно отговаря на вкуса им. Нашият любезен персонал ще ви помогне да направите правилния избор. Ще се убедите в надеждността и устойчивостта на продуктите с марка Primavape.

Милиони бивши пушачи могат да потвърдят, че електронните цигари са един от начините за успешно отказване от тютюнопушенето. Все по-голям брой научни и клинични изследвания показват, че електронните цигари са до 95% по-малко вредни от тютюнопушенето. Позволете ни да Ви помогнем безопасно да откажете цигарите, докато се наслаждавате на уникалните вкусове, които Primavape предлага.

Live your pleasure with Primavape…

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ