Pandora

pandora_exterior

Всяка жена има собствена история, с която да се гордее, характер, който да бъде възхваляван и моменти, с които се отличава. PANDORA отдава дължимото на жените по цял свят, като им предоставя уникалната възможност да разкажат своята лична история, претворена в дизайнерски, лично направени бижута. Уникалната, патентована гривна PANDORA се изработва от висококачествено 14-каратово злато и най-висока проба сребро. Може да се комбинира с повече от 700 талисмана изработени от злато, сребро, естествени и синтетични камъни, перли, емайл и стъкло Murano. Всички детайли по гривната са завършени ръчно, което е гаранция за качество и майсторство на изработката. Лесно и забавно е да започнеш с една гривна, която след това да обогатиш с различни талисмани според собствения си вкус, желания и лична история. Независимо дали ще изберете семпло сърце, бляскав камък, инициал, сладко плюшено мече, ангелче или друг талисман, крайният резултат винаги носи вашата индивидуалност и се отличава от всички останали. PANDORA е датска компания, трета по големина бижутерийна марка в света. Основана през 1982г. в Копенхаген, Дания, днес марката се продава в над 65 страни, на шест континента.

Може да намерите магазини Pandora в София, Пловдив, Бургас, от Април 2014г. и във Варна.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Star Wars колекцията на Pandora!

Улови Силата тази есен с новата колекция Star Wars™ на Pandora! Чрез сътрудничеството си с Lucasfilm, най-големият производител на бижута в света, засвидетелства за пореден път своята безгранична любов към многобройните си фенове в нова тематична колекция, вдъхновена от света на Star Wars™ и неговите емблематични герои.

pandora2

Есенната колекция на Pandora е тук!

Tи си отражение на това, което обичаш. В чест на нещата, които вълнуват сърцето ти, избери персонални бижута с талисмани, вдъхновени от животни, спортове, музика и други любими неща. Открий нови модели в есенната колекция на Pandora, която вече те очаква в магазините!

pandora

Специално предложение от Pandora!

От 4.9. до 13.9. в магазини Pandora можете да намерите черна текстилна гривна /39 лв./ + талисман “Триумф“ (29 лв.) на специална цена 59 лв.

„Вземи 3, плати 2“ в Pandora

Възползвай се от специалната промоция „Вземи 3, плати 2“ на вече намалени бижута в обекта на Pandora! Предложението важи от 03.01.2020 г. до изчерпване на количествата Важи само за бижута с вече намалена цена Не важи за бижута на редовна цена Важи само на място в обекта на Pandora Промоционалните продукти не подлежат на връщане и […]