край на играта:
дж

Pandora

Pandora — The Mall

Всяка жена има собствена история, с която да се гордее, характер, който да бъде възхваляван и моменти, с които се отличава. PANDORA отдава дължимото на жените по цял свят, като им предоставя уникалната възможност да разкажат своята лична история, претворена в дизайнерски, лично направени бижута. Уникалната, патентована гривна PANDORA се изработва от висококачествено 14-каратово злато и най-висока проба сребро. Може да се комбинира с повече от 700 талисмана изработени от злато, сребро, естествени и синтетични камъни, перли, емайл и стъкло Murano. Всички детайли по гривната са завършени ръчно, което е гаранция за качество и майсторство на изработката. Лесно и забавно е да започнеш с една гривна, която след това да обогатиш с различни талисмани според собствения си вкус, желания и лична история. Независимо дали ще изберете семпло сърце, бляскав камък, инициал, сладко плюшено мече, ангелче или друг талисман, крайният резултат винаги носи вашата индивидуалност и се отличава от всички останали. PANDORA е датска компания, трета по големина бижутерийна марка в света. Основана през 1982г. в Копенхаген, Дания, днес марката се продава в над 65 страни, на шест континента.

Може да намерите магазини Pandora в София, Пловдив, Бургас, от Април 2014г. и във Варна.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

сфсф

Зимно намаление в Pandora до -55%

От 8.01 до 31.01 можете да се възползвате от зимно намаление в Pandora до -55%.  

AU18_SoMe_Model_Image_Regal_Vertical_09-min

Съвременни приказки с Pandora

Днес PANDORA представя най-новата си колекция “Съвременни приказки” и вече може да бъде открита в магазина в The Mall на ниво 1. Колекцията е вдъхновена от романитката и блясъка на Ренесанса.

1

Заблести с подарък от Pandora

В периода 14-27 май в магазин Pandora в The Mall, при покупка на определени артикули, ще получиш бляскав подарък. При покупката на медальон, Pandora ти подарява амулет. При закупуването на 3 пръстена, единият ще получиш като подарък. Промоцията не важи за колекция Pandora Shine. Промоционалните артикули не подлежат на връщане и замяна. Подарък 1 брой […]

pandora-090217

Специално предложение за Св. Валентин от Pandora

За този Св. Валентин, от 11-ти до 14-ти февруари се възползвайте от специалното ни предложение.