отваря врати след:
дж

Pandora

pandora_exterior

Всяка жена има собствена история, с която да се гордее, характер, който да бъде възхваляван и моменти, с които се отличава. PANDORA отдава дължимото на жените по цял свят, като им предоставя уникалната възможност да разкажат своята лична история, претворена в дизайнерски, лично направени бижута. Уникалната, патентована гривна PANDORA се изработва от висококачествено 14-каратово злато и най-висока проба сребро. Може да се комбинира с повече от 700 талисмана изработени от злато, сребро, естествени и синтетични камъни, перли, емайл и стъкло Murano. Всички детайли по гривната са завършени ръчно, което е гаранция за качество и майсторство на изработката. Лесно и забавно е да започнеш с една гривна, която след това да обогатиш с различни талисмани според собствения си вкус, желания и лична история. Независимо дали ще изберете семпло сърце, бляскав камък, инициал, сладко плюшено мече, ангелче или друг талисман, крайният резултат винаги носи вашата индивидуалност и се отличава от всички останали. PANDORA е датска компания, трета по големина бижутерийна марка в света. Основана през 1982г. в Копенхаген, Дания, днес марката се продава в над 65 страни, на шест континента.

Може да намерите магазини Pandora в София, Пловдив, Бургас, от Април 2014г. и във Варна.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

720x320

Pandora – ново начало

Замислялa ли си се колко форми има любовта? Всеки ден сърцето ти прелива от обич към хора, емоции, предмети, спомени, цветове, аромати… Открий всичко, което обичаш в Pandora – нова, вдъхновяваща, розова! Очаквай колекция eсен 2019 от 17.09. във Pandora The Mall.

1222

Pandora празнува рожден ден с изненада

Тази година през м.Юни световноизвестният бранд Pandora празнува своя 8-ми рожден ден в България. По традиция любимата марка бижута на жените отбелязва празника си по неповторим начин. През 2017г. направи дарителска кампания с колекция “PandoraXDisney” в подкрепа на UNICEF и развитието на децата през първите им 1000 дни. Тази година ювелирният бранд подарява незабравимо пътешествие […]

HS19_SoMe_Model_Image_Mixed_Square

Колекция Pandora High Summer e вече тук

Последвайте мечтите си и поемете път към нови летни дестинации. Колекцията Pandora High Summer 2019 е бижутерска стая, изпълнена с чудеса от цял свят, с която може да отразявате желанието си за пътуване и стил. Новите ни бижута създават вълнуващо съчетание от стилове с номадски дух и градско усещане.  

сфсф

Зимно намаление в Pandora до -55%

От 8.01 до 31.01 можете да се възползвате от зимно намаление в Pandora до -55%.