отваря врати след:
дж

Week & Shop MDL

weekshopmdl-store-photo

Week&Shop MDL е мултибранд бутик от едноименната верига магазини в София, Пловдив, Бургас. В магазина може да откриете най-новите дамски и мъжки колекции облекла и аксесоари на световно известните марки Weekend by Max Mara, Marella, Marc Cain, Furla, Paul Smith, LOVE Moschino, Z Zegna, Pennyblack, Palmers. Стилен интериор и ексклузивна модна селекция за ценителите на безупречния стил, които могат да направят своя най-добър избор от облекла, носещи модерен дух и в същото време изискана елегантност.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

WEEK&SHOP-MDL_upto70%

До -70% намаление в Week & Shop MDL

Най-горещите цени ви очакват в Week & Shop MDL. Не губете време и се впуснете в “сладко” шопинг изживяване с до 70% намаление в магазините на MDL.

WEEK&SHOP_upto50

До -50% в WEEK&SHOP MDL

Намалението расте в WEEK&SHOP MDL! Пазарувайте с до 50% отстъпка колекции пролет/лято 2019 на Weekend MaxMara, iBlues, Marella, Pennyblack, Marc Cain и Paul Smith.

WEEK&SHOP_upto_30

Сезонно намаление в магазин Week&Shop MDL

Започна частичното сезонно намаление и шопинг изживяването е още по-пълноценно с до 30% отстъпка на избрани артикули от колекции пролет/лято 2019 на Weekend MaxMara, iBlues, Pennyblack, Marella, Marc Cain, ZZegna и Paul Smith.

WEEKEND-Calendar_March

Buy Smart в Week&Shop MDL до 24.03

Не губeте време и направете своите „умни“ покупки по време на събитието „Buy Smart“ от 21 до 24 март в магазин Week&Shop MDL! При покупка по време на събитието получавате ваучер на стойност 10% от първоначалната покупка, който можете да изразходвате за следваща покупка.