MDL

weekshopmdl-store-photo

Week&Shop MDL е мултибранд бутик от едноименната верига магазини в София, Пловдив, Бургас. В магазина може да откриете най-новите дамски и мъжки колекции облекла и аксесоари на световно известните марки Weekend by Max Mara, Marella, Marc Cain, Furla, Paul Smith, LOVE Moschino, Z Zegna, Pennyblack, Palmers. Стилен интериор и ексклузивна модна селекция за ценителите на безупречния стил, които могат да направят своя най-добър избор от облекла, носещи модерен дух и в същото време изискана елегантност.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

benetton-190417

MID SEASON SALE от Benetton продължава с още много нови артикули в намаление!

Очакваме ви в нашите магазини и онлайн на SHOP MDL.

mdl-090117-1

Отстъпки до 50% в бутик WEEK&SHOP MDL

Единственият лек срещу студа навън се крие в качествения шопинг. Знаете го. Ще ви посрещнем топло с отстъпки до 50% в бутик WEEK&SHOP MDL.

mdl-191216

Виелица от отстъпки в MDL Group!

Фантазията е първото от всички удоволствия, а в MDL сме готови да стимулираме вашата с главозамайващи отстъпки.

mdl-31016-2

Английска елегантност

За есента Pennyblack се вдъхновява от британския стил на обличане. Интегрира умело разнообразни десени като тартан, каре „виши“ и райе в модели, силно напомнящи колежански униформи. Символичното за Англия съчетание между червено и черно е основно за линията, като към палитрата от цветове е включено и тъмносиньото. Кройките са универсални, Pennyblack залага на комфорта. Ключови […]