Massimo Zardi

Създаден през 2011г., бранд Massimo Zardi успешно предлага на пазара стилни мъжки и дамски обувки, чанти, кожени облекла и аксесоари от естествени материали.
Основната идея при създаването на колекциите ни е да намерим оптималното съчетание между последните модни тенденции и отличителният и характерен за нашата марка стил. Богатият асортимент е съчетание от разнообразие на кожи и внимателно подбрани аксесоари, изроботени с безкомпромисно качество, с което марката успява да задоволи и най-взискателните и екстравагантни клиенти.
Всеки сезон екип от професионалисти представя своята нова колекция, вдъхновена от седмиците на модата в Милано, Дюселдорф и Истанбул.
Акцент в колекциите е подчертаната индивидуалност, олицетворена в няколко основни линии:
1. Urban линията залага на младежките модни тенденции – свежи и различни, съчетани с нотка универсалност в комбинация на цветове и екстравагантност, подходяща за духа на младостта.
2. Ежедневната линия се отличава с удобство и стил на пречупени класически модели, пресъздадени в спортно-елегантен вариант.
3. Акцентът върху вечерната линия попада върху класически модели, представени в провокативни и елегантни колекции.

За удобството на клиентите на Massimo Zardi са на разположение магазини в градовете София, Варна, Бургас и Хасково. Нещо повече за всички лишени от свободно време и спечелили доверието на бранда е на разположение онлайн магазин, в който Ви очаква пълната наличната гама от продукти www.massimozardi.com . Можете да разчитате на компетентното и любезно обслужване от страна на нашите консултанти, които Ви очакват.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ