Marc O’Polo

marcopolo-store-photo

„Основавайки се на нашите предходни успехи, виждането ни е да бъдем водещата Modern Casual Lifestyle марка в премиалния сегмент.“ – Вернер Бок, Председател на Надзорния Съвет на Marc O’Polo АД.

MARC O’POLO е премиална марка с дълга история. Започнала като малка компания основана в Стокхолм през 1967, днес MARC O’POLO е със седалище в Германия и за нея работят близо 2000 служители по целия свят.

Марката MARC O’POLO е въплъщение на съвременното Modern Casual облекло и това се отразява на високата й разпознаваемост на ключовите пазари и положителните асоциации с нейните продукти.

Като премиална Modern Casual марка, MARC O’POLO притежава най-високите стандарти с отношение към качеството на продуктите, материалите и дизайна, както и с тяхното имплементиране.

Това виждане описва основното и стратегическо целеполагане на бранда и постоянно го тласка напред. По тази причина, MARC O’POLO отдава изключителна важност на модерната инфраструктура, иновациите в технологиите и здравословната работна среда.

Корпоративна философия
Натуралност – отразена е както в дизайна, така и в производствените методи, основани на защита на околната среда.
Изчистеност – акцент върху същественото без излишни детайли. Всяко изделие е практично, удобно и в същото време привлекателно и с индивидуален дух.
Качество – най-отличителната черта на марката.
Индивидуалност – MARC O’POLO търси уникалността, развива новаторски материали и индивидуални модели, използвайки актуалните модни тенденции, но без да пренебрегва традиционните си корени.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

MOP_Club Sale

Club Sale в Marc O’Polo с 20% отстъпка

Пазарувайте актуални модели със специална отстъпка в размер на -20%. Само за членове на Marc O’Polo CLUB. Кампанията е активна от 01 юни до 10 юни 2018г.

MOP_Scrach cards_The Mall_720x320px

Стилно късметче!

Marc O’Polo Ви поднася стилно късметче – скреч карта, която може да Ви донесе до 50% отстъпка при следваща покупка. Кампанията е валидна от 03.03. до 31.05.2018 г. при покупка над 300 лв. Пълните условия на промоцията може да намерите тук > http://bit.ly/2MOPstylishluck Всеки печели!

MOP_Valentines present_The Mall

Поглезете се с подарък от Marc O’Polo!

В седмицата на любовта Marc O’Polo има прекрасно предложение за Вас – подаръкът, в който ще се влюбите. Направете покупка за минимум 250 лв. от 12 до 18 февруари 2018 г. и вземете кожен несесер O’ или нежна гривна с камъни Swarovski ®

marcopolo-301116

Ново в MARC O’POLO

Изискани и висококачествени модели бельо Ви очакват в официалния магазин на MARC O’POLO в The Mall.