Marc O’Polo

marcopolo-store-photo

„Основавайки се на нашите предходни успехи, виждането ни е да бъдем водещата Modern Casual Lifestyle марка в премиалния сегмент.“ – Вернер Бок, Председател на Надзорния Съвет на Marc O’Polo АД.

MARC O’POLO е премиална марка с дълга история. Започнала като малка компания основана в Стокхолм през 1967, днес MARC O’POLO е със седалище в Германия и за нея работят близо 2000 служители по целия свят.

Марката MARC O’POLO е въплъщение на съвременното Modern Casual облекло и това се отразява на високата й разпознаваемост на ключовите пазари и положителните асоциации с нейните продукти.

Като премиална Modern Casual марка, MARC O’POLO притежава най-високите стандарти с отношение към качеството на продуктите, материалите и дизайна, както и с тяхното имплементиране.

Това виждане описва основното и стратегическо целеполагане на бранда и постоянно го тласка напред. По тази причина, MARC O’POLO отдава изключителна важност на модерната инфраструктура, иновациите в технологиите и здравословната работна среда.

Корпоративна философия
Натуралност – отразена е както в дизайна, така и в производствените методи, основани на защита на околната среда.
Изчистеност – акцент върху същественото без излишни детайли. Всяко изделие е практично, удобно и в същото време привлекателно и с индивидуален дух.
Качество – най-отличителната черта на марката.
Индивидуалност – MARC O’POLO търси уникалността, развива новаторски материали и индивидуални модели, използвайки актуалните модни тенденции, но без да пренебрегва традиционните си корени.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Време е за голямото намаление в Marc O’Polo

Сега е идеалното време да си вземете нещо, което сте искали, или може би нещо, което не сте виждали преди. Всички модели от колекция есен/зима 2018 са намалени с 50%. Кампанията е активна от 03 януари до 31 януари 2019.

Black Fashion Week в Marc O’Polo с до 30% отстъпка

Black Fashion Week в Marc O’Polo с до 30% отстъпка а всички модели от колекция есен-зима 2018. Заповядайте в магазините ни на етаж 1 от 19-ти до 25-и ноември 2018 и направете своя избор.

MOP_Club Sale

Club Sale в Marc O’Polo с 20% отстъпка

Пазарувайте актуални модели със специална отстъпка в размер на -20%. Само за членове на Marc O’Polo CLUB. Кампанията е активна от 01 юни до 10 юни 2018г.

Стилно късметче!

Marc O’Polo Ви поднася стилно късметче – скреч карта, която може да Ви донесе до 50% отстъпка при следваща покупка. Кампанията е валидна от 03.03. до 31.05.2018 г. при покупка над 300 лв. Пълните условия на промоцията може да намерите тук > http://bit.ly/2MOPstylishluck Всеки печели!