MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Lipduos

Комплект червило и молив за устни на неустоима цена от MAC

Представяме на вашето внимание страхотните ни комплекти за устни Lip Duos. 4 неустоими комбинации от червило и молив за устни на специална цена от 39 лв. Заповядайте в MAC The Mall и изберете своята цветова комбинация: червило в нюанс RUBY WOO/молив за устни в нюанс RUBY WOO червило в нюанс VELVET TEDDY/ молив за устни […]

FixplusScents_FB_1200X900_logo

Лимитираните нови аромати на MAC Fix + scents

Нашия култов продукт Prep+Prime Fix+ можете да откриете в няколко вкусни лимитирани варианта: Prep+Prime Fix+ Watermelon, Prep+Prime Fix+ Pineapple, Prep+Prime Fix+ White Tea, Prep+Prime Fix+ Peony, Prep+Prime Fix+ Cucumber и Prep+Prime Fix+ Original. Отдайте им се в MAC The Mall!

fb_1080x1080_NEW-VISUAL

МАС – Summer sales

Летните разпродажби в МАС стартират от 26/06 и ще продължат до 30/06 в магазин МАС The Mall! Вземете 20% отстъпка на всички продукти с изключение на Viva Glam, Mini MAC и най-новите колекции.

MAC_2019_Bronzing_Organic Social_Crop_012919_FB_Ambient_logo

Лятна колекция Electric Wonder от MAC

МАС представя страхотната лятна колекция Electric Wonder. Насладете се на бронзови нюанси за лице, очи и скули.