MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

BlackFriday_1920x1080

-30% от MAC сега

Не пропускай намаленията на всички гримове и продукти за лице с -30% отстъпка до 29.11. или до изчерпване на количествата.

720х320

Коледна колекция от M∙A∙C

Пригответе се да заблестите с коледната колекция на M∙A∙C, вдъхновена от блясъка и красота на фойерверките. Вземете тази експлозия от цветове и яркост,  специално за празничния период. Колекция Frosted Firework е определена като най-желаната колекция гримове за сезона.  

Halloween_visual_1080x1080px

– 25% от MAC!

Отпразнувай Hаlloween с -25%* на избрани от MAC продукти за очи и устни! Направете вашата селекция от продукти  за устни от линиите Versicolor Varnish, Patent Paint Lip Lacquer, както и продукти за очи- единични сенки, пигменти, течни сенки, моливи за очи, спирали за очи, очни линии, продукти за вежди. *Активността важи в периода 28.10.2020г -01.11.2020г или […]

Нови модели мигли от Mac!

Цели 10 нови модела, натурални, подчертаващи и драматични, новите стилове на изкуствени мигли се присъединяват към нашите вече емблематични модели. Подчертавайте в ежедневието или използвайте за специален повод пълната колекция изкуствени мигли.