отваря врати след:
дж

MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

MAC_2019_STUDIO FIX CROPS FB_STICK AMBIENT_LOGO

Studio Fix Stick от MAC

Линията Studio Fix на MAC се допълва от нов продукт – M∙A∙C Studio Fix Soft Matte Foundation Stick. Естествен, гладък матов завършек, без блясък. Най-продаваната линия на марката представя забележителни формули, които позволяват надграждане на покритието и издържат през целия ден. Намери ги в магазина им в The Mall.

lipsticks

Love Me Lipstick от MAC

Червилото Love Me Lipstick дарява устните с наситен цвят, мек блясък и интензивна хидратация от първото нанасяне. Вземи го от магазина на MAC в The Mall. С всяка покупка получаваш и гривна с послание.

Lipduos

Комплект червило и молив за устни на неустоима цена от MAC

Представяме на вашето внимание страхотните ни комплекти за устни Lip Duos. 4 неустоими комбинации от червило и молив за устни на специална цена от 39 лв. Заповядайте в MAC The Mall и изберете своята цветова комбинация: червило в нюанс RUBY WOO/молив за устни в нюанс RUBY WOO червило в нюанс VELVET TEDDY/ молив за устни […]

FixplusScents_FB_1200X900_logo

Лимитираните нови аромати на MAC Fix + scents

Нашия култов продукт Prep+Prime Fix+ можете да откриете в няколко вкусни лимитирани варианта: Prep+Prime Fix+ Watermelon, Prep+Prime Fix+ Pineapple, Prep+Prime Fix+ White Tea, Prep+Prime Fix+ Peony, Prep+Prime Fix+ Cucumber и Prep+Prime Fix+ Original. Отдайте им се в MAC The Mall!