MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

fb_1080x1080_NEW-VISUAL

МАС – Summer sales

Летните разпродажби в МАС стартират от 26/06 и ще продължат до 30/06 в магазин МАС The Mall! Вземете 20% отстъпка на всички продукти с изключение на Viva Glam, Mini MAC и най-новите колекции.

MAC_2019_Bronzing_Organic Social_Crop_012919_FB_Ambient_logo

Лятна колекция Electric Wonder от MAC

МАС представя страхотната лятна колекция Electric Wonder. Насладете се на бронзови нюанси за лице, очи и скули.

MYM_visual

Подари си изненада с покупка от MAC

При покупка на 3 продукта за устни от МАС The Mall, получаваш прекрасна чанта с надпис Too many lipsticks? Never. Промоцията ще важи до 17 юни или до изчерпване на наличностите.

Extended Play Perm Me Up Lash

Нови продукти от MAC

Открийте новите продукти, които МАС представя! Спиралата Extended Play Perm Мe Up Lash поразява с ненадмината извивка от основата до върха на миглите само с едно нанасяне. А новата колекция Get Blazed от МАС включва блясък за очи, устни и скули в невероятна опаковка.