MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

OH SWEETIE_AMBIENT_CMYK_72

Oh, Sweetie MAC

CARO DAUR се отдава на страхотни сладкарски изкушения. OH, SWEETIE lipcolour е с кремообразна формула, изключително лека и нежна текстура. Пробвайте лщбимите нюанси на Caro – DEATH BY CHOCOLATE и PURPLE PANNA COTTA или се потопете в цветното изобилие на всички 15 нюанса.

MIRAGE_AMBIENT 2_CMYK_72

Mirage Noir от MAC

Лятната колекция на МАС е вдъхновена от морското дъно. Насладете се на изключителните нюанси за лице, очи и устни.

FIX+_BEAUTY_A4

Fix+ от MAC

Нашият култов продукт Fix+, се завръща с нови аромати и нов завършек. Дарете кожата си със сияние и хидратация, като фиксира и освежава грима. Fix + вече е наличен в четири аромата: роза, лавандула, кокос, класически, както и 3 нови завършека: Pinklite, Goldlite и Matte. Отдайте се на блясък и ослепителна визия, като завършите визията […]

NICO PANDA_AMBIENT_300_RGB

МАС- Nico Рanda вече в The Mall

Модата от улицата се пресъздава в страхотната колекция M∙A∙C NICOPANDA. Създадена е от модната икона  Nicola Formichetti, който експериментира с палитра за очи и устни, както и изключително екстравагантни четки. Вече налични в MAC The Mall.