отваря след
в The Mall дж

MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Versicolour_3

MAC Ви представя Monochrome и Versicolour Varnish

Бъдете още по-неустоими с новите червила на МАС – Monochrome и Versicolour Varnish! Monochrome Вдъхновени от модните подиуми и преоткривайки класиките, представяме на Вашето внимание  M∙A∙C IN MONOCHROME- цветна колекция, съставена от 6 забележителни нюанса Ruby Woo, Velvet Teddy, Candy Yum Yum, See Sheer, Diva & Heroine, с нова формула и в нова опаковка Versicolour Varnish […]

1080x1080_visual_MAC promo

Всички грим продукти за очи и устни с отстъпка -30% в MAC

Само от 12.12.2018г до 31.12.2018г в обект МАС Дъ Мол всички грим продукти за ОЧИ и УСТНИ са с отстъпка от 30%. Отдайте се на цветно настроение и ни посетете!

ShinyPrettyThings_HolidayKits_CMYK_72_FaceCompact_MediumDeepandFair

Коледна колекция от MAC в The Mall

Подари блясък тази Коледа с празничната колекция на MAC. Независимо дали ще избереш за себе си, или за своя приятелка, това е подаръкът, който ще те отличи. Избери от множество разнообразни сетове само това, от което имаш нужда. Можеш да вземеш само четки, сенки или микс от предложения за неустоими устни. А може и да […]

mac_30%_1200x1200px

Еstee Lauder Companies празнува 20 години в България с отстъпки в МАС в The Mall

Само днес, 30,11,2018г. заповядайте в обект МАС Дъ Мол и вземете любимите си продукти с 30% отстъпка*. *в промоцията  не се включват продуктите от линиите Viva Glam, Sized to go, Little MAC, както и Shiny Pretty Things.