MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

IG-MAC-GOODBYES-40_BG_

-40% на избрани продукти от MAC

Избрани продукти от най-актуалните и лимитирани нюанси. Очакват Ви в обект МАС Тhe Mall. Възползвайте се от специалното ни предложение още сега!

180726_Lipstick Day

Честит Международен Ден на Червилото!

Специална изненада с всяка покупка над 60 лв. само този уикенд, 28 юни и 29 юни в обект МАС The Mall.

FB_Lip-Duo-1200x900px

MAC Lip Duos

Открийте най-добрите комбинации от червило и молив за устни в нежни нюанси на специална цена в MAC The Mall. Насладете се на прекрасните ни цветови комбинации в невероятни комплекти. Побързайте, количествата са ограничени.

OH SWEETIE_AMBIENT_CMYK_72

Oh, Sweetie MAC

CARO DAUR се отдава на страхотни сладкарски изкушения. OH, SWEETIE lipcolour е с кремообразна формула, изключително лека и нежна текстура. Пробвайте любимите нюанси на Caro – DEATH BY CHOCOLATE и PURPLE PANNA COTTA или се потопете в цветното изобилие на всички 15 нюанса.