MAC

mac-store-photo1

M·A·C е водещ бранд в професионалния грим с ненадминат опит в света на грима.
M·A·C подчертава разнообразието и ИНДИВИДУАЛНОСТТА – нашите продукти са предназначени за всички възрасти, всички раси и полове.
M·A·C Cosmetics е създадена през 1984г в Торонто от Frank Toskan и Frank Angelo.
Mr. Toskan, е гримьор и фотограф, а Mr. Angelo е собственик на фризьорски салон. Те осъзнават нуждата да създадат продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на професионалните гримьори.
През 1994г. се създава фондацията M·A·C AIDS Fund в подкрепа на жени, мъже и деца, които живеят с вируса на ХИВ/СПИН. С покупката на продукт от линията VIVA GLAM, Вие дарявате на фонда M·A·C AIDS Fund.
През 1995 г.компанията Estée Lauder придобива 51% от M·A·C Cosmetics.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

BlackFriday_800x800px_v2

Черен петък в МАС

Между 29.11. и 01.12. Ви очакват -25% на продукти от МАС! Промоцията не включва продукти от линиите Viva Glam, Mini MAC, както и нови колекции.

BlackFriday_1080x1080px_v2

Черен петък в MAC

Между 29 ноември и 1 декември се възползвай от намаления в размер на 25% в MAC. В промоцията не се включват продукти от линните Viva Glam, Mini MAC, както и нови колекции.

GWP promo

Подарък чанта от МАС при покупка над 100 лв.

Вземете своя подарък – елегантна червена чанта при покупка на продукти от МАС на стойност над 100лв. Офертата важи от 22 октомври 2019 г. до 05 ноември 2019 г. или до изчерпване на количествата в МАС The Mall. Активността не се съчетава с други промоции и отстъпки.

MAC_2019_STUDIO FIX CROPS FB_STICK AMBIENT_LOGO

Studio Fix Stick от MAC

Линията Studio Fix на MAC се допълва от нов продукт – M∙A∙C Studio Fix Soft Matte Foundation Stick. Естествен, гладък матов завършек, без блясък. Най-продаваната линия на марката представя забележителни формули, които позволяват надграждане на покритието и издържат през целия ден. Намери ги в магазина им в The Mall.