L’Erbolario

20190809_181502

Имаме удоволствието и сме горди да ви представим продуктите на нашата билкова лаборатория L’Erbolario.

Винаги сме били свързани със земята: и до днес нашите суровини са скоро извлечени растителни масла, дестилирани капка по капка цветни и билкови води, извлечени със занаятчийско търпение растителни сокове и дарени от щедрата природа есенции.

Те пристигат в L’Erbolario от четирите краища на света, насищат с аромата си хората ни, работните ни места и дори улиците наоколо. А после ние с пълни шепи ги изливаме в нашите флакони, кутии и бурканчета. За всички, които вярват като нас в силата на простотата и знаят, че ако естествената красота е природен дар или по-скоро загадка на генетиката, то да станем красиви чрез съзнателно използване на природата е изкуство, което се усвоява с търпение, култура и доверие.

Разбира се, в днешно време е трудно да се практикува изкуството на природната козметика с маски от току-що смачкани в хаванче плодове или с приготвянето на само ръчно набрани билки. Би било погрешно и да забравяме, че модерните рафинирани техники за извличане са чудесни съюзници и ни предлагат все по-ефективни чисти растителни суровини: eкстензин, фитозоми, плодови киселини. Затова смятаме, че много хора споделят нашата философия за незаменимата днес връзка между благородната мъдрост на миналото и безспорните постижения на настоящето, между класическата фитотерапия и модерната козметология.

По семейна и местна традиция, винаги сме били влюбени в безкрайните възможности на растенията, винаги сме в търсене на техния още неизследван потенциал, без да отхвърляме ценната помощ на науката и модерните технологии. Всичките ни фитокозметични продукти са родени от нескритата ни страст към билките, която проличава в производствената ни дейност с вече над 40 години опит, и смеем да твърдим, успехи. Често продуктите ни са били предлагани, изпробвани, критикувани и подобрявани от посетителите в нашия билков магазин в гр. Лоди, създаден преди производствената лаборатория, пряк контакт, който ни е изключително необходим като стимул и проверка.

А нашата Лаборатория за изследване и развитие бди над качеството на козметичните продукти L’Erbolario, произведени в съответствие с най-строгите хигиенни норми, с щадящи околната среда високотехнологични съоръжения с нисък разход на енергия.

За да се оцени поносимостта на нашите козметични средства, те се подлагат на строги клинични изпитания в един от най-старите и престижни италиански университети, този в град Павия.

Естествено, без никога да се прибягва до опити върху животни.

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1

-20% на продукти за коса в L’Erbolario

Промяната на времето се отразява силно върху здравината на косата. Възползвай се от -20% на продукти за коса от L’Erbolario и подари на косата си необходимата защита за предстоящия сезон. Промоцията важи до 30.09.  

instagram Slunce -20

-20% на слънцезащита в L’Erbolario

Само до 20 август в L’Erbolario ще намериш -20% на слънцезащитни продукти!

The-Mall_1440x760_Lerbolario_v2_02

L’Erbolario в The Mall празнува своя 2-ри Рожден Ден

Магазин L’Erbolario в The Mall празнува своя 2-ри Рожден Ден! Подаряваме на всички наши клиенти 25 % отстъпка на всички продукти в магазина ни в The Mall в периода 10 -12 август 2021г. *Промоцията не се комбинира с други намаления и клиентски карти.

mini web banner - Konop - The Mall 720x320

Грижа за лице от L’ERBOLARIO

Уморена и стресирана кожа? Линията КОНОП е с гарантирано качество от сертификата COSMOS ORGANIC и възвръща жизнеността на твоята кожа. Тя съдържа две високоефективни съставки във формулата си: органично масло, получено със студено пресоване (богато на полиненаситени мастни киселини Омега-3, Омега-6, Омега-9 и Витамин Е), което помага да се запази еластичността и хидратацията на кожата […]