отваря врати след:
дж

Lee Cooper

lee_cooper-store-photo

Създадена от Морис Купър през 1908 г. в Станфорд, Източен Лондон, марката Lee Cooper е първият производител на деним в Европа.
Страстта на Lee Cooper към денима е от самото му начало. Lee Cooper винаги е на върха на тенденциите и технологиите, но винаги запазвайки автентичността на денима и следвайки максимата, че истинският деним не трябва да бъде нито прекалено сложно проектиран, нито прекалено обработен, нито прекалено скъп. Над стогодишна история на бранда е впечатляваща – от денима като работно и военно облекло в самото начало, през 70-те и 80-те години, в които Lee Cooper се превръща в емблема на Британския рок, хипи и пънк-стила, до днешния му статут на задължителен елемент в гардероба на всеки ценител на качествения деним. Уникалният деним е успешно допълнен от всекидневни облекла, в които неповторимият Lee Cooper стил е лесно разпознаваем.
С иновативния дизайн на модните си продукти марката продължава да развива и диктува международните тенденции от своята централа във Великобритания.
Днес брандът е представен в над 70 страни по света, поддържа 683 собствени магазини и произвежда над 5 милиона чифта дънки годишно.
Lee Cooper е легенда. Защото през всичките години, във всяка кройка, плат и бод марката следва девиза си

„Посветени на денима, верни на стила!“

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

1000x1000

Якета на -30% в Lee Cooper

До 4.11. включително в магазин Lee Cooper тече промоция “ЯКЕТА -30%”. Намалението се отнася за определени модели от колекция есен/зима 2019. Намалената и първоначална цена са посочени на етикета.

1000x1000

“Denim Days -30%” в Lee Cooper

От утре, 26.9., до 29.9. (включително) в магазин Lee Cooper The Mall ще протече промоция “Denim Days -30%”.   В промоцията участват всички артикули на редовна цена от новата колекция, без тези с етикет “Special Price”. Отстъпката се дава от цената на етикета на касата в магазина.

760x600- BG

Lee Cooper с 30% отстъпка на ризи и пуловери

До 25.09 включително в магазини Lee Cooper ще намерите промоция на ризи и пуловери. Отстъпката е 30% и се дава от цената на етикета на мъжки и дамски ризи и пуловери от колекция есен/зима 2019 на Lee Cooper. Отстъпката от 30% не се дава на артикули с етикет “Special Price”.

FB-post-LC-30-Jeans-BG

Купи 1 чифт дънки Lee Cooper, вземи 30% отстъпка на нова колекция

При закупен чифт дънки от нова колекция на Lee Cooper, можете да ползвате 30% отстъпка на други артикули от колекцията, различни от дънки.