Lee Cooper

lee_cooper-store-photo

Създадена от Морис Купър през 1908 г. в Станфорд, Източен Лондон, марката Lee Cooper е първият производител на деним в Европа.
Страстта на Lee Cooper към денима е от самото му начало. Lee Cooper винаги е на върха на тенденциите и технологиите, но винаги запазвайки автентичността на денима и следвайки максимата, че истинският деним не трябва да бъде нито прекалено сложно проектиран, нито прекалено обработен, нито прекалено скъп. Над стогодишна история на бранда е впечатляваща – от денима като работно и военно облекло в самото начало, през 70-те и 80-те години, в които Lee Cooper се превръща в емблема на Британския рок, хипи и пънк-стила, до днешния му статут на задължителен елемент в гардероба на всеки ценител на качествения деним. Уникалният деним е успешно допълнен от всекидневни облекла, в които неповторимият Lee Cooper стил е лесно разпознаваем.
С иновативния дизайн на модните си продукти марката продължава да развива и диктува международните тенденции от своята централа във Великобритания.
Днес брандът е представен в над 70 страни по света, поддържа 683 собствени магазини и произвежда над 5 милиона чифта дънки годишно.
Lee Cooper е легенда. Защото през всичките години, във всяка кройка, плат и бод марката следва девиза си

„Посветени на денима, верни на стила!“

ПОСЛЕДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

750x300-BG

-50% в Kenvelo, Lee Cooper и Timeout

Лято на половин цена в магазините на Кенвело, Таймаут и Лий Купър! Твоите любими марки с 50% отстъпка в пика на сезона! *В промоцията участват всички модели на редовна, първоначална цена. *Промоцията ще бъде валидна от 19.06.2020 до 19.07.2020 включително.

1080x1080-BG

Lee Cooper с намаление от 50%

До 25.05 включително в магазин Lee Cooper стартира “Black Friday -50%” на колекция пролет/лято 2020. *Намалението е за определени модели и се дава на касата от бялата цена на етикета. *Продукти с етикет „Special Price” не са част от промоцията.

650x650-BG

„Суитчъри и Пуловери -30% на избрани модели“ в Lee Cooper

От 12.03. до 25.03. включително в магазини Lee Cooper стартира промоция „Суитчъри и Пуловери -30% на избрани модели“. Отстъпката от 30% се прави на касата в магазина от бялата цена на етикета. Модели с етикет “Special Price“ не са част от промоцията.

1080x1080-BG

„Match Your Love – 30% на избрани модели“ в Lee Cooper

От 12.02. до 16.02. (включително) в магазини Lee Cooper стартира промоция „Match Your Love – 30% на избрани модели“. В промоцията участват модели от колекция Пролет/Лято 2020. В промоцията не участват модели, маркирани с етикет “Special Price”. Отстъпката се дава на касата от цената на етикета.